nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Tuesday, December 15, 2015

Daddy's Lil Girl..




Dalam anak2 semua, ini lah satu2nya yg lain,
kalau Fatihah dengan Ilham, menangis ke apa2 pun semua nak mak,
Faiqa Mahirah busyuk sorang ni, kalau nampak je abahnye, jangan harap la dia nak heran dengan mak dia,
sampaikan mak nye nak ambil dokong dia pun dia tepis je tangan,
kalau mak tengah dokong dia,
dia nampak je abah dia, trus meronta nak turun,
nak pergi ke abah...
kalau taknak makan macamana pun,
tapi kalau abah dia suapkan terus berselera, pedas2 pun hadam jugak..
bak kata semua2 abah je la..

pssss, bagus jugak, relax la skit mak kan..
baguih la anak abah sorang ni no... hahaha

layan gambar budak busyuk sorang ni..







 hishhh geget kang..


alololo, sian lak dengan kakak, 
ni pun daddy little girl gak ni..
tapi dah matured dah kakak, nak naik darjah 5 dah,
tetap manja dengan mak, 
semua benda pun nak cerita dekat mak,
apa masalah pun gaduh dgn kawan ke hapa ke,
balik mesti berlori2 cerita dekat mak,
kdg siap menangis2 lagi..
seronok, ada masa, kita perlu layan anak2 macam kawan2,
terutama bab hati,
pastu bolehlah nasihat apa yg perlu..

sayang anak2 mak abah ni, 
selamanya akan jadi baby kami..

2 comments:

  1. anak manja abah.. mesti abah syg giler2 kat gugurl ni kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang, kalau abahnye outstation, cal je bkn nak tanya mak dulu, mesti tanya Faiqa dulu... mmmmmm

      Delete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK