nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Wednesday, November 18, 2015

muzium negara pameran haiwan berbisa..


 Hi Beb
ni cerita bulan lepas,
tak tau nak kemana,
bosan2,
nak bawa anak jenlajan di Kuala lUmpur dengan kos yang murah,
since anak2 lak memang pencinta haiwan,
so kami decide gi la ke muzium negara



pameran ni sampai 31 oktober,
lama la gak pameran ni,
kami gi pun dan sipi2 dah
last2 dah


view dari luar pun dah menarik,
jom kita tengok apa di dalam..

starting je,
dah jumpa sotong gergasi,
kiranya haiwan berbisa la, 
sbb kalau kena dakwat sotong gergasi ni memang boleh bawa mati la..

ni pulak Ratu Medusa..
Medusa pada awalnya adalah seorang perawan cantik, dan merupakan pendeta wanita di kuil milik Athena. Namun suatu ketika ia diperkosa olehPoseidon di dalam kuil Athena. Hal ini membuat Athena marah, ia pun mengubah rambut Medusa menjadi ular dan mengutuk Medusa sehingga siapapun yang melihat matanya, akan menjadi batu

kesian kan kisah hidup medusa..

sangkar ular


jom menyorok belakang pokok,
bahaya ok, ada ular..



Giant Spider

mak poyo,
buat2 takut..
ngeeeeee


Lebah gergasi..

Belut elektrik

aktiviti mewarna..

budak kidal yang kepoci habis.. hihihi


kusyuk nampak..

penat je mak control cun,
apsal kakak buat muka mcm tu lak.. huhuhu

muka mak lagi, lagi dan lagi


akhirnya abah pun interframe..

best kan, 
kalau korang kata muzium negara tu tak best dan bosan,
korang SILAP sama sekali ok,
bagi aku, kalau aktiviti menarik mcmni, 
dan boleh tambahkan knowledge anak2 memangggg la sangat berbaloi,
dengan harga masuk yang hanya rm2 sahaja..

jom ke Muzium Negara Jom





1 comment:

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK