nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Monday, October 5, 2015

Rantai Keronsang dokoh murah

as salam,
sesiapa nak beli rantai dokoh boleh contact saya ye di

012 5711621 atau tanya di FB Belinda Adzmi

saya jual murah-murah je,
antara yang termurah dipasaran..

Satu set RM 35
Kalau ambil 3 set saya bagi RM 100 je

Jom beli je siap2 letak dekat rumah,
kalau rasa nak pakai,
atlease dah ada dah... 

RM 35


RM 35

RM 35

RM 35

RM 35

RM 35

RM 35

RM 35

RM 35

RM 40

RM 40

4 comments:

  1. Replies
    1. mai la grab satu, senang kalau tetiba nak pakai, dah ada dah kat umah.. murah ni tau.. :)

      Delete
  2. Sis.. ada stok lagi tak dokoh ni?

    ReplyDelete
  3. ada dear, pm je saya kat 0125711621 ye bila2 pun boleh

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK