nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Tuesday, September 1, 2015

Jakun Photobooth

hi beb,

sekarang ni moden, 
majoriti aku gi kenduri ada photobooth
gambar nye saiz kecik2 je,
memandangkan aku suka selfie welfie,
aku dah kumpul 27 keping gambar photobooth ni,
jakun kan.. hahaha

ni antaranya, aku malas nak scan banyak2,

ni masa ezaty dan azurin kawen,
ada alyah dan ridzwan kawen
semua cousin kawen kan, so kami ada di lokasi kenduri dr tghri sampai ptg,
bosan je bergambo,
kalau tengok gambar fatihah lagi la banyak,
sampai bro photobooth tu tanya aku,
akak ni ibu budak tu kan..?? (sambil tunjuk fatihah)
aku ckp ye, knp, 
dia kata, anak akk la yang paling banyak bergambar sepanjang hari ni..
hahahaha, malu aku, tp sib baik bro tu sempoi..

tetiba terasa mcm kuah tumpah ke nasi time tu.. winkkkk
jom layan...






cukup la 4 dulu eh,
nanti ada masa aku scan lagi update welfie perasan kami.. hihihi

No comments:

Post a Comment

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK