nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Thursday, May 21, 2015

Upah Haji di Ibtisam Travel & Tours

cerita tahun lepas,
alhamdulillah, 
lega rasanya, 
tertunai sudah salah satu antara tanggungjawab kami adik beradik untuk arwah abah
kesayangan saya Adzmi Wan Chek..

abah meninggal pada Februari 2008
dah 6 tahun sudah, 
agak lama jugak masa yg diambil oleh kami untuk tunaikannya..
kesal pun ada dengan diri sendri..
tapi apapun walaupun lambat, doa untuk abah tiap hari tak pernah putus selagi kami bernafas..

Upah Haji ni kami buat di Ibtisam Travel & tours,
kenapa disini..??
abang aku la, dari kedah call,
hang tolong settlekan, hg kan dok jalan duta dekat dengan selayang,
lagi pun syarikat tu ustad Hassan Mahmud Al Hafiz punya,
mesti ok tu...

dalam pada tu aku survey2 gak utk dapatkan harga yg terbaik,
dan paling penting skali apa yang ada dalam pakejnya..
mmg dari semua survey aku, memang ibtisam yang terbaik..

Banner untuk upah haji


 Alhamdulillah
abah tersayang dah Haji.. harap abah gembira disana..
dan daku dah Belinda Haji Adzmi.. :)

apa yang dapat..??


Sijil, sejadah, tasbih, minyak atar dan kurma yang sangat sedap..
kejap je dah habis..


p.s : alhamdulillah, Alfatihah untuk abah tersayang..

No comments:

Post a Comment

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK