nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Tuesday, March 17, 2015

Tokong Ular Penang..

Sambung dari pergi kenduri cousin di Penang..

alang2 kan, 
dah taktau gi mana,
memandangkan en suami tak suka gi mall dan shopping2..
dan Ilham pulak pencinta haiwan tegar..

so, kita gi tokong ular je la..

Panas giler time kami gi aritu..

jangan tanya bab harga tiket,
betul aku taktau berapa,
yg aku ingat kami masuk 4 dewasa, dan 4 kanak2,
rm15 je..
aku rasa org dkt kaunter tiket tu, main amik je, janji bayar,
diaorang pun nampak ikhlas , 
kutip duit bukan untuk meniaga,
tapi just untuk charity untuk makanan haiwan tu je..
baik2 pulak tu semua pekerja dekat situ..

so, apa yang ada dalam tu..??

sah2 la pelbagai jenis ular,
ada yg open ada yg dlm glass..
ada yg bergantung berjurai atas pokok..
serius aku mmg seorang yangggggggggggggggggggggg sangattttttttttttt
penakut ular..

so, dek kerana temankan anak2 yg super ekcited,
aku layankan je dr kejauhan..
time tu kiranya aku seram2 berani je tu.. hihhihi

ada jugak ini..
aku xtau apa nama ni..
biawak ke eh..??
aku mmg fail nama2 binatang ..hahaha


ada jugak totis..
aku semua aku panggil totis, 
taktau la ni tuntung ke,
kura2 ke hapa..

Ular ni besar sangat,
anak aku dah excited nak terkam ular tu dah..
bukan ular tu yg nak terkam anak aku.. terbalik sudah
ular tu lak naik seram ke hapa tgk anak2 aku..


abahnye..


fatihah

Ilham..

anak2 aku menurun abahnya yg berani dgn ular..
sib baik tak turun aku..huhuhu


dan fatihah lagi,
lama kemain dia belek ular tu,
siap tanya,
boleh kakak cium tak..??

eiiiiiiiiiii

bersama..
anak abang aku balqis yg baju merah tu, 
dengan ilham yg baju oren tu sebaya tau..
tapi nampak yang ilham tu macam baby2 lagi kan.. hihihi

last gambar kenangan..
aku respect kat anak sendiri..
mak pun ada kelemahan yg anak2 boleh tandingi..

cayalah anak2 mak,
mak bagi 10 bintang....yeahhhh




No comments:

Post a Comment

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK