nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Tuesday, March 17, 2015

selamat pengantin baru Melissa

Cuti sekolah lepas,
lepas bila..?? 
tahun lepas daaaa, bulan 12
skrg bulan 3... hahahaha, bapak nye lama nak update..

jom layan,

aku balik kampung penang,
memandangkan cousin aku yg cun melecun macam heroin hindustan elyssa tu kawen..
buat dekat hotel tabung haji, bayan lepas..

so, aku decide malas nak balik padang serai, so, sewa homestay dekat2 dengan hotel je la..
memula dok pikir nak dok hotel yg lys kawen, 
tapi ting tong ting tong balik, so better amik homestay,
yg keluarga kecil kami adik beradik 3 orang ni boleh join together..


Nilah cousin aku yg comel lote macam minah arab terlepas ni..
Melissa Sue Mohamad..

ni Lys dengan pasangan hatinya, Mr Hall
yg baju merah tu abang aku, dgn kakak ipar aku..


Ni makcik2 aku, belah ayah.. 
gojes habis memasing dgn hijaunya..


aku tiga beradik..
aku lah yang paling hitam, 
akulah yang paling ketot..
kalau dgn kawan2 dimana2 pun, 
selalu aku dicap paling tinggi,
berdiri dekat perhimpunan slalu kena dok blkg skali,
tapi depa tak tau, bila aku balik rumah je aku truss jadi paling ketot..
kesian aku..huhuhu



lagi, snap2..
bayan, aku dan miza..



aku dgn adik aku, miza..



dan lagi..


foto snap family..
pecah lak gambar ni bila transfer ke blog,
dlm hp ok jek..
dan baby Faiqa buat apa tu..??
sibuk tarik sanggul kakak dia,
apapun kakak still control cun..



anak2 di pelamin..

Gambar yang paling susah nak ditangkap sepanjang abad ini.. huhuhuh




baru 1st time jumpa,
Fatihah dgn Iman anak bu gee cousin aku,
dah rapat kemain dah..


budak gedek2 dua2 ni..
Faiqa dgn Elzara anak abg aku..

seronok sangat kan bila kita geder2 dengan family..
ntah bila dapat kumpul lagi macam ni,
kena tunggu ada yg kawen la lg..

so, alang2 dah datang penang kan..??
takkan itu je..

jom tokong ular pulak...

1 comment:

  1. Thanks Kak Sue. Lys baru baca. Bestnya kita boleh berkumpul ramai2 macam. Thanks sangat2.

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK