nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Wednesday, March 18, 2015

Discoveria, Avenue K

salam,
Raya cina aritu, tak gi memana,
cuti panjang kan 4 ari wooo,
plan asal nak balik JB tapi memandangkan mak dgn abah JB gi bercuti ke surabaya,
tak jadi la balik kg,
blurrr tak tau kemana,
last minite plan,

memandangkan Ilham yg die hard fan Dinosour, 
so, terjah je la..

kat mana Avenue K ni..?
depan je dengan KLCC,
mall ni mcm orang tak tau sangat, tapi rasanya mcm dah lama jugak kan..




seronok jugak pergi mall time raya cina ni,
kebetulan kan, 
eksited anak2 beratur nak tgk lion dance..
tapi bunyi dia agak kuat la,
kena tutup skit telinga baby faiqa..
apapun aku suka, 
at least anak2 dapat teroka keunikan bangsa2 lain juga..

lama jugak lion dance tu kami tgk..
 ok ni dalam perjalanan ke discoveria..
tingkat 4 ok, atas sekali


aku suka gambar ni..

jalan punya jalan,
akhirnya sampai gak tingkat 4,

apsal gambar aku pecah2 ni,
dlm hp dan FB ok jek..huhuhu

ini ticker fee dia..


so, apa ada di dalam sana..??
menarik ke,..??
bagi aku menarik,
rasa mcm berbaloi la gak dengan harga ticket dia,
walaupun agak mahal..
tempat dia tak besar,
tapi macam2 aktiviti yg menyebabkan kita ralit skit,
dan yg bestnye dinosournya bersaiz sebenar..

sori la aku tak banyak gambar,
pakai hp cikai,
gambar dalam gelap tak nampak..huhuhu

memula masuk korang akan diberi plan, macam treasure hunt gitu
pastu, kena lekat2 stiker bila pergi tiap2 dinosour tu,
so, itu yg membuatkan korang ralit..

pastu korang akan diberi sorang satu vest cantik,
termasuk la baby faiqa pun ada vest tau,
sayang takde gambar..huuuuuaaa nangesss..

jom je la tengok2 sikit apa gambar yg aku ada

nampak tak..??
tak nampak..??
hahaha kan aku dah cakap hp aku hp cikai..

nampak bijik2 tu,
itu wall climbing,
suka kemain fatihah naik wall,
siap berkali2 ckp lain kali mak bawak la kakak gi naik wall lagi..

Ini pulak ilham yang suka..
lawan dengan dinosour ni, 
siapa lagi laju lari..
anak2 aku dah sah2 la lombab bab olahraga,
asik kalah je..hahaha

ada gaya dah Fatihah ni jadi penyelidik..
gaya je la lebih kan,,hiihi

besar kan, bykan kalau betul2 hidup zaman sekarang.. manusia tak dapat kot hidup bersama,
mau nak gi opis je, kena ngap dgn T-Rex..

Gambar bersama..
ni gambar berbayar ok,
aku amik 3 keping rm50..
macam mahal, tapi memandangkan kamera hp aku tak leh pakai,
so, blasah la bli gak gambar ni..





so ini je yg aku ada..
lain kali mungkin boleh datang lg..
tapi tgk la lg 2-3 tahun kot, bagi lupa dulu feel dia..

1 comment:

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK