nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Friday, January 2, 2015

Selamat Hari Jadi anak-anak ku

Happy New Year Geng..
Bekurun satu baru upload..
sedih jugak, nanti takde rujukan kenangan pulak kalau mak malas upload mcmni lagi,
so azam tahun baru nak rajin buat post balik la,
boleh tak..?? boleh caya ke.. hihihi

satu post utk tiga-tiga anak mak,
rumah aku kalau hujung tahun je special,
sebabnya,
birthday aku bulan 9
birthday Ilham bulan 10
Birthday Faiqa bulan 11
Birthday Fatihah bulan 12

berderet..
abahnya je sesat bulan 3 sensorang..hihihi

Stat Bulan 9 Birthday mak..
Besday mak takde sambutan,
macam biasa la, mak je beria sambut besday lain2,
besday mak, takde apa2 pun,
kalau dah teringin sgt nak makan kek, kena bli sndri je..huhuhu
so abaikan,



Bulan 10, Birthday My Boy Lollipop
6.10.2007

Mak buat sndri,
cheese kek,
bertema Rio,
sebabnya Ilham sangat la addicted dgn haiwan,
dia tak heran mainan kreta , ultraman suma,
yg dia tau, haiwan..haiwan.. haiwan


Sabut besday Ilham time raya haji

Budak tecik tu yg shibuk lebih taum
gigit kang



Masquarade kemain my baby boy ni

kesayangan beta..

Cheese kek mak,
laku kemain kek ni,
len kali leh buat lagi,
senang je..




Bulan 11 Birthday Faiqa Mahirah sayang busyuk macham mak
29.11.2013


Umi Miza sponsor kek,
acctually faiqa tak makan pun kek ni,
disekeiling dia je yg over..hihihi

dia geram tgk api tu,
nak terkam je

time ni buat muka kesian sbb org marah dia,
haippp no no, dont touch..





bagi dia buat syarat rasa kat mulut,
sian pulak dah tgk2 kek besday dia tp setelan pun tak rasa.. hihihi


Bulan 12 Besday Fatihah
26.12.2005


Homemade Red Valvet kek,
Biasa la tema masa kini,
frozen sokmo kan
tak habis2 dok remain mak, 
nak kek frozen ye mak..
jenuh la gak mak cari edible frozen ni,
last beli dekat kedai dekat chowkit,
bake with Yen




lebar senyum memasing..,
Hadiah hari jadi..??
takde apa sangat,
cuma bawak gi tengok wayang je kat KLCC
jimat2, hujung tahun banyak kena blanja..hihihi


dan mereka..
kesayangan saya

Fatihah, Ilham dan Faiqa
buah hati pengarang jantung mak,
tak dapat mak bayangkan hidup tanpa anak2 mak
teman kasih sayang,
teman meluah perasaan,
tambah fatihah dah makin besar,
kami dah mcm kawan dah, banyak share perasaan bersama..
mak sayang sangat kat korang..
mak sentiasa doakan anak2 mak menjadi Insan yang berjaya dunia dan akhirat..
menjadi hamba kesayangan Allah dunia dan akhirat..
aminn







4 comments:

  1. Replies
    1. caranya, gi Bake With Yen beli tepung cheese cake.. then bake.. hahaha
      cuma bawah dia lnda buat kreativiti sndri..biskut oreo hancurkan tumbuk dgn butter, layerkan sblm nak letak bancuhan tepung cheese tu,
      then blueberry tu pun beli dkt BWY, tp amik yg dlm freezer tau, sbb tu lg sedap, dia ada bijik2 buah tu..

      Delete
  2. Selamat Tahun Baru 2015.... semoga tahun ni memberi kebahagiaan untuk kita semua

    ReplyDelete
  3. Salam singgah, wah bestnya blog ni penuh dengan kanak-kanak riang...

    berminat sponsor giveaway? klik sini: http://studioous.blogspot.com/2015/01/sponsor-1st-segmen-kerjaya-blogger-ipt.html , Nak join pun boleh...

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK