nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Tuesday, June 10, 2014

mak dah dapat tangkap dah..

Nur Faiqa Mahirah 6 bulan

krik..krik..krik..
bunyi dia dok korek2..
ha..!!!
rupanya dia punya kerja..
mak dah dapat tangkap dah,
patutlah, mak dok heran, apsal wallpaper mak terkopek2 ni..
malam sebelumnya baru aim abg ilham yang buat,
abg am tak ngaku..

rupanya kejaan dia ye..
menjerit mak tengok,
abg am noty2 dia pun tak berani kopek wall paper mak..
Faiqa Mahirah sorang ni la hai...


budak comot ni,
sangat2 pemurah senyuman,
pergi mana pun mesti orang akan cakap,
mudahnya senyum..
suka makan, potato dengan carrot,
kalau bagi pear atau epal,
dia buat main2 je 
menyembur2 main2 dia taknak makan..



dah mula boleh duduk tanpa disokong,
tapi tak lama la, dlm 3 minit kendian terbalik sendiri
Ilham la yang suka gilerr kalau tgk adik dia terbalik,
comel dan kelaka katanya..hihihi




susah sangat nak tido kan dia,
nak main je,
dh mula mengesot merata dah,
tapi tak jauh la jaraknya..
rasanya bg tempoh 2 minggu lagi habis la satu rumah dia jelajah..


p.s : kejap je cayang mak ni dah 6 bulan.. 
semalam dah mula angkat badan buat gaya nak merangkak dah..
Alhamdulillah atas rahmatmu Allah..



1 comment:

  1. bila kita nak jumpa nih yunk?
    nak pelok ciom dorang :)

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK