nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Wednesday, May 21, 2014

Dia pun sibuk..Dia pun nak exam jugak ke..??

Exam Mood this week..
Kakak dengan abang sibuk study,
tapi ada budak tu yang lagi sibuk dari kakak dengan abang..

hari pertama..


Hari kedua..

Kakak, 
jaga-jaga saya datang..
kakak tengah kusyuk tu, tangan dok mengira mate bahagi

Dia perhati je kakak dia..


muka dah makin geram..
aim dia memang la kertas tu,
kegemaran dia koyakkan kertas..

makin rapat...


at last..



yeahhhh, akhirnya dapat jugak..


tapi tak leh bagi lama, krg habis dia nak masukkan dalam mulut dia..

kakak ada meja study, 
tapi tak suka study kat meja, 
nak dok dengan aku study,

aku alihkan Faiqa takut mengganggu kakak study,
kakak cakap,
" its ok mak, kakak tak kisah Faiqa kacau,
kakak tak terganggu pun"...
sayang kemain dia dengan adik dia..
kakak dekat sekolah, kalau teringat Faiqa mesti kakak tersenyum sorang2..
ingat mak je yang angaukan Faiqa,
Kakak dengan Abang pun sama,
tak sabar nak balik main dengan Baby..
sayang kemain la dengan Baby Faiqa,
manja sangat la dia nanti dah besar..


p.s: Faiqa 5 bulan 3 minggu dah menganjak badan kedepan sikit2 dah..
letak kat lain, tengok jap2 lagi dah kat lain dah..



4 comments:

  1. dia pun nak join skli..hihi...comel!

    ReplyDelete
  2. Abi Faiqa IlhamnyMay 22, 2014 at 8:26 AM

    Insha'Allah..mudah2an Fatihah, Ilham dan Faiqa akan cermelang dlm pelajar, kerjaya dan hidup mereka. Kita hanya dapat mendoakan yang terbaik utk mereka

    ReplyDelete
  3. xper la. sy pn nak join jugak
    yg penting sy comel... kan kan kan? ;;;he3

    ReplyDelete
  4. anak saya pon lahir november. dah boleh buat pon mykid. bawak surat beranak n ic mak jer..

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK