nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Wednesday, April 16, 2014

Faiqa Mahirah Milestone - 4 Bulan 2 minggu meniarap..

last week,
Faiqa dah 4 bulan, 
aku agak tertanya, 
kenapa faiqa tak meniarap lagi ni,
sebab Ilham dan fatihah dulu masuk je 3 bulan trus meniarap..
so, aku surf google,
normal ke..
rupanya ok je, ada yang baby 8 bulan baru nak meniarap,
so, untuk 4 bulan terlalu awal untuk aku merungut,
so, mak ni looks like kalut lebih kan Faiqa..hihihi

dan sabtu aritu secara rasminya,
Faiqa meniarap,
mak letak terlentang,
tetiba je tengok dia dah terbalik,
pastu marah2 sebab kepala berat

Marah sebab terbalik,
tapi kepala berat..hihihi

dan esoknya..
yeahhhhhh
saya dah leh angkat kepala dengan jayanya..



berkerut muka marah nak meniarap tak leh, takde space,
dan si abang keja nak mencium jek..

Bila la hai anak2 rambut adik nak tumbuh ni..
kelihatan dongga disitu..


P.S : Tu je nak cita,
supaya keep as record dimasa akan datang.. :)

3 comments:

  1. sikit hari lg tu..sure bertambah manis dengan rambut ikal mayang

    ReplyDelete
    Replies
    1. maknya ni mmg kalut ziela, suma tak sabar, pastu bila anak dah besar mulalah cakap, kenapalah cepat sgt besar, rindu mak dengan korang masa baby2.. hihihi

      Delete
  2. biasalah dear,lain baby lain perkembangannya... :) yg penting diorg sihat kan? :)

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK