nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Tuesday, November 19, 2013

Fatihah Piano Recital 2013


17 hb November 2013
Malaysian Institute of Art

Fatihah nye konsert piano..

mak debar2,
mcmne lah tihah ni,
ok ke tak,

mak tak larat sangat ngajar sejak akhir2 ni..
macam gamble jek tihah gi konsert..
siap ada kena speech lagi,

bila tihah naik pentas,
jantung aku yang nak luruh,

bila tihah naik je muka ada senyum,
'Hello everyone, im Fatihah..,.. bla..bla..

aku dah lega..
meh layan..
gambar gegel2..
kamera tak ok..




skema..

Budak rongak tunggu turn..

sanggul request by Tihah..
nak rambut mcm pramugari katanya..
hahaha

treng..treng..treng..
tihah main 2 lagu..



gegel2 la,
sayang gambar tak cantik..
nantilah mak mintak kat teacher Ng gambar yg sharp gitu..


Tihah dan Iman Wafiq..
Iman ni kawan baik ilham...
Ilham aku tak masukkan lagi,
tengok tahun depan,
darjah 1 baru masukkan..


selit2..
ni gambar Ilham masa konsert tadikanya..
tak ambil gambar banyak pun,
mak pakai kamera fon jek,
dok jauh,
so tak clear..
ni la satu2nya,
gambar dgn kawan kesayangan Ilham..
Iman Wafiq
dah macam kembar dah depa dua nih,
serba tak kena bila seorang tak ada..
sampaikan aku dgn Oja (mak Iman ni) pun dah rapat sgt jugak,
ada je kami cit chat ari2,
gi spa sesama bagai dah..
persahabatan terjalin dari hubungan anak2..
taktau lah, tahun depan sekolah asing2..
kesian pulak depa,
harap takkan terputus hubunan ini..




p.s : lega urusan konsert anak2, konsert Ilham dan tihah settle sebelum mak bersalin,
klau tak, serba salah, risau semua ada..
dah settle semua ni,
baby nak keluar pun rasa aman.. :)



5 comments:

  1. wahhh.... teror tuh... auntie tabik spring..... eB minat piano tapi srg jerk adik bradik kami yg amek kebolehan arwah abah tuh... hu3

    ReplyDelete
    Replies
    1. eB- ni pun tihah amik bakat arwah abah linda jugak, anak2 takde yg mengikut, cucu yang mengikut.. :)

      Delete
  2. bagusnya hantar anak ikuti kelas macam ni...bole main piano tuh...tahniah tihah
    ikut atuk rupanya...

    ReplyDelete
  3. berapa yuran utk kelas piano tu ye.

    ReplyDelete
    Replies
    1. anak saya masuk praise house of music.. kalau dkt praise house rm90 utk beginner..tempah lain mahal lagi rasanya.. kalau nak tau penerangan lanjut leh pm saya dekat FB belinda adzmi eh...

      Delete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK