nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Friday, October 11, 2013

Happy Birthday Ilham Zafran

6.10.2007-6.10.2013
dah 6 tahun dah anak mak sayang nih..
mcm baru je lagi lahirkan dia,
budak yang lahir2 tak nangis pun,
sampai sehari setengah tak nangis, Mr Cool emak..
memang jarang sangat dengar dia nangis masa baby,
dalam sebulan leh kira berapa kali jek dia nangis, tu pun sikit2 intro jek..
Budak yang lahir 4.2 Kg yang punyalah tembam..
tapi sekarang dah kurus dah..
Utraman Max emak..
dialah yang noty,
dialah yang suka buat sepah rumah,
tapi
dialah yang rajin tolong emak,
Dialah yang manja,
mak sayang sangat kat dia..


Buat simple2,
sebab abah takde outstation sarawak seminggu..
ingat nak celebrate ngan abah,
tapi Ilham, tak habis2 tanya bila nak beli kek dia..
pagi2 bangun tidur, dah remind mak tanya pasal kek..
tast skali Umi Miza (adik aku) 
sponsor kek kat anak kesayangan dia nih..

Dah nak masuk skolah dah,
dah nak dapat adik lagi dah pun,
tapi Ilham still baby mak selamanya..


Encem Boy emak..
Bf emak selamanya..



Dadima buat bihun goreng jek,
tapi kegemaran ilham,
sory cayang,
mak tak sempat nak buat proper Birthday celebration,
macam tahun2 sudah..
tapi macam nih pun mak tengok Ilham dah happy sangat2..
anak2 happy mak pun happy..


Selamat Hari Lahir sayang..

p.s : semoga Ilham Zafran menjadi anak yang soleh, 
dianugerahkan Allah menjadi manusia yang berguna dan berjaya didunia dan akhirat..
amin..

2 comments:

  1. hepi besday Ilham Zafran...
    moga cemerlang dunia/akhirat..

    ReplyDelete
  2. heppy besday Ilham.... moga menjadi anak yg dapat membanggakan kedua ibu bapa ye... :)

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK