nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Tuesday, September 24, 2013

Scan Ultrasound Baby 18 week..

ni scan di HUKM..

biasalah perasaan, sure happy..
ce tanya ibu ngandung mana pun, kalau bab scan,
sure semua tersengih...

so, meh kita kacau that baby inside..
mcmne dia ek dah 18 minggu..


lilit kepala baby..
ni aku snap guna Hp,
sementara doc dok scan aku sibuk dok snap,
ckp nak tunjuk kat asben saya... 
sib baik doc sporting,
layankan,
dia lak yang ckp, 'ok saya freeze kan u snap pic ok'.. :)


tak diam dia kat dalam..
mengodek2 kaki tangan dia semua time doc nak ukur bulat perut dia/ (dr bulat perut tu dpt tau beratnya ok)..

dia siap tolak lg badan dia keatas..
adakah itu tanda protes..????








and yang paling sempurna..
taraaaa....
baby tengah buat ciken dance.. hehehe




p.s : skrg mak dah 30 week, tgh kumpul2 barang semua kena beli baru,
maklumlah dah lama takde baby, dah dekat 7 tahun dah..
brg lama semua dah let go...
ada sesiapa nak donate brg baby..????
meh.. meh..
nyiru di tadahkan... :)

2 comments:

  1. u ader fb? jom add eB : https://www.facebook.com/aerishaed.aerica... kiter roger2 yer... maklom, eB nih dh ttp kilang... he3

    ReplyDelete
  2. 4 anak tak pernah scan...
    masa anak ke 5..check kat HKL doc terscan pula..tak nak tahu sebenarnya tapi bila cakap girl macam tak percaya redha saja..alhamdulillah dapat juga

    7 thn rehat lama juga tuh...masih banyak masa lagi untuk beli barang baby...take care

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK