nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Friday, September 27, 2013

Pureen Warehouse Sale..


tengok apa yang aku dapat masa pureen warehouse sale aritu..??


baju 23 helai..
botol berapa ntah, tapi yang pastinya sebotol rm1 jek..
leh tgk gambar..
semuanya total RM261 sahaja..

kalau bukan beli di warehouse, dengan rm261 tu, dapat la baju 7-8 helai jek.. barang lain tak dapat dah..
kalau lah sempat dan ada lagi, memang aku akan terjah lagi nanti..

jimat duit mak..

p.s: rasa rugi lak tak beli toiletries banyak2 aritu..
benda boleh tahan lama kan..
semua murah2..
rambang mata sangat sampai lupa dah nak beli apa..


5 comments:

  1. botol susu tu banyaknyer...tapi memang best kan kalau beli harga murah2..sy x berkesempatan nak g

    ReplyDelete
  2. salam sis,utk beli ebm storage bag tu boleh beli dgn saya..sms@wassap sy 012-9633941..tq..

    ReplyDelete
  3. Wah seronoknya..Meriah kan bila nak beli barang baby

    ReplyDelete
  4. salam.. bile n kat mn sale ni sis?

    ReplyDelete
  5. banyaknya botol susu...
    dah murah borong lebih sikit kan...

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK