nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Tuesday, June 11, 2013

Ilham Sport Day @ Be Smart Kinder Kids

@ Be Smart Kinder Kids..

dah lama dah sport day ni..
tapi aduyaii my boy lolipop mak sorang nih,
sorry sayang..
mak takde mood lansung nak berblog.. (kenapa, nanti next week aku crita ek)..

kita layan gambar la je ek..

Ilham dah excited dari sebulan sebulan sebelum..
senyuman dr budak bacin mak.. :)


termenung apa sayang..??
berdebar ke nak lari marathon karang.. hehehe


gambar gegel2..
Ilham muka bosan, bestfirend dia Iman tak datang lagi..


Blkg Ilham tu la kawan baik dia,
Iman Wafiq,
Iman datang jek, muka terus ceria,
kat rumah semua Iman, Iman itu, Iman ini..
pendek kata pagi petang siang malam Iman jek la yg dia slalu sebut..


Perbarisan bermula..
comel sangat tgk budak2 tadika ni berbaris..


itu Ilham..
orang berkawat, dia tercengang-cengang,
ntah apa di pikirkannya..


kenapa memasing tangan gitu tu..??
sebenarnya ready nak nari lagu gangnam style..
super cute..


Habit gigit kuku..
dah ready nak berlari pun nak geget kuku lagi..


Ilham lari berganti2 yang terakhir..
kalau dlm sukan besar, 
atlit paling kuat akan ditempatkan di larian terakhir kan..??
 adakah Ilham pelari terhebat sebenarnya..??
hahaha


Tertanya2 adakah aku juara..???


peace...

berbaris ambil hadiah dgn kwn2.. yg mak tau nama,
depan skali tu jek,parveen, kwn rapat Ilham jugak..





teacher meena, teacher kesayangan Ilham..


Epic..!!!
Gaya seorang Juara..
yeahhh..


Tik tok..kejapnya masa berlalu..
masa Ilham ckp, dia ada sport day,
aku ckp,
eh bkn baru je ke adik punya sport day...

P.s : Majulah sukan untuk negara..
caiyok...





4 comments:

  1. teringat zaman kecik2 zila dulu kak..suka bila time hari sukan gini..

    ReplyDelete
  2. Bila anak2 makin besar...kita sebagai ibubapa, confirm akan merindui telatah dan perangai mereka semasa mereka kecil..

    ReplyDelete
  3. seronoknyer tengok anak2 bersukan... akak memang sangat suka.... Nampak ke'excited'nyer...

    ReplyDelete
  4. hai.. salam kenal,
    follower no.342
    done follow sini,
    jom follow teman yea yunk..=)

    http://tengkubutang@blogspot.com/ -->(official)
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/ -->2nd blog

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK