nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Wednesday, March 13, 2013

Ilham Outing with Be Smart Kinder Kids..

Hai hai hai
kawan-kawan..

saya Ilham Zafran, semalam saya ikut teacher pergi outing ke vitagen factory dan fire station..
besttttt..

nak tengok tak saya kat sana..???


ini tadika saya
be smart kinder kids..
mula2 kami beratur beramai2..

itu saya,
saya pakai bag no. 7
comel kan saya.. :)

ini saya dengan kawan2 saya..
masa nih kami nak pergi ke kilang vitagen dulu..


saya dah sampai,
nak dengar taklimat..
tak tau saya paham tak taklimat tu,
tapi yang saya paham, vitagen sedap, 
dan saya tak sabar nak minum vitagen free..

ini kawan2 saya,
dengar taklimat jugak..

itu saya yang berdiri dan hendak berlari kesana kemari..


ini kawan2 saya kalau semua perasan, 
saya kat belakang yg nampak kepala setengah tu,
saya masih tak reti duduk diam2.. 
biasalah, saya kan ultraman..

 kami dah lapar,
karipap..karipap.. 
saya tak sabar..


yeahhh akhirnya dapat jugak saya minum vitagen free..
mana saya..??
saya yg depan nih yg minum vitagen oren,
sebelah saya yg putih melepak tu kawan baik saya,
iman wafiq,
kami sangat rapat, 
kemana saya ada disitu lah iman ada..


 ni pun minum free..
sedapp oooo..

 nih kami nak gi melawat dalam kilang nih..
best, kami tengok org buat air vitagen..


ok.. ok.. 
pasnih kita gi tempat bomba pulak..
saya sangat tak sabar nak gi bomba,
sebab saya bercita2 nak join badan berunifom,
boleh melawan raksaksa ganas,
saya kan ultraman,
eh, buka..bukan,
saya kan ryukendo,
eh mana satu nak pilih nih, ultraman ke rykendo..??
mmmm, dua2 je lah..


tgk nih..
abg bomba bagi taklimat..
saya suka..saya suka..


 comel kan kami..



kami main tembak2 air..
best oooo..




teng.. treng.. treng..
walaupun saya kecik, 
baju besar,
sayalah perwira penyelamat negara...


 yeahhhh, kami bahagia...!!!!!


p.s dari mak : thanks to all teacher to this journey for my child.. 
saya sangat hargainya..



8 comments:

  1. dah pergi buat lawatan...seronoknya timba pengalaman baru

    ReplyDelete
  2. qaifa- seronok dia, dr seminggu sblm dia dah tak sabar2..

    ReplyDelete
  3. suka kalau dapat tengok gambar anak2 kalau gi outing gini.. anak2 saya kalau gi outing ngan cikgu2ni tak dapat tengok gambar tak bestnyer...

    ReplyDelete
  4. wahhh tabiuk spring nih
    hose tuh berat kan?

    ReplyDelete
  5. cho zila- saya pun sib baik tadikanya ada FB, teacher upload di FB, saya copy paste jek..hehehe

    ReplyDelete
  6. eB- btul lah, berat tu kan.. tp abg bomba tg pegang sama tu, klau tak sure dah terbang dah ngan kids tu skali.. :)

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK