nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Thursday, January 3, 2013

second day ke sekolah

semalam ramai yang upload kisah anak2 pergi sekolah 1st day..

dan mak jeles ok.. hahaha
pagi tadi, aku pun tak ketinggalan
nak jugak mak tangkap gambar mereka mereka..

there u are..




tengok mak dah gegel2 dah..
pagi2 dah penat, berperang dgn anak2..
masuk malam, trus mak pengsan..


blaja rajin2 ye yang..



Tihah @ 2 Arif



Tihah ke sek agama masjid negara



bag skolah adik..




bag mau sasha ajek skrg,

tanya bag princess tak mau dah dia,
kakak dah besar mana leh pakai princess disney lg... (konon)



p.s :
 1) tetiap tahun berganjak usia, terpikir dah besar anak aku, rasa macam baru jek lahirkan mereka..

2) baru hari pertama gi skolah,
kasut skolah dah kotor truk,
botol air dah PECAH..!!!!
dah la mak beli mahal RM19.90, kamu pakai sehari jek....
huaaaaaa... nanges..







7 comments:

  1. canteknye beg kakak. kalo lala nampak nih, sure die nak jejugak. :)

    ReplyDelete
  2. riza- gegurl mestilah, asal pergi membeli jek, nak ala2 tu jek, pandapat kita dia x pandang pun..

    ReplyDelete
  3. munna pun anak sulung baru je masuk tadika thn ni... teruja sgt ... lebih2 dari anak pulak

    ReplyDelete
  4. Budak2 perempuan bila dah besar sikit mesti ada taste kan..nak bag yg macam2 namaa ada dipasaran..

    Biasa laa tuh kalau hujan mmg kasut akan kotor punya..

    ReplyDelete
  5. Kak,beg Sasha tu beli kat mane?Tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. nina, hi sory dear baru balas, lama tak buka blog.. bag sasha tu beli di Sogo KL yang.. :)

      Delete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK