nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Thursday, January 10, 2013

Nama anak panjang..??

nama anak panjang..??
lega rasanya dengan adanya teknologi cop nih..
tak larat rasanya mak nak menulis nama anak2 satu2 pada bukunya..

Nur Fatihah Amni
atau
Nur Fatihah Amni Binti Mohamad Taufiq

Mohamad Ilham Zafran
atau
Mohamad Ilham Zafran Bin Mohamad Taufiq

, kalau satu buku ok lah, kalau dua2 dekat 50-60 buku..??
skolah pagi dan petang..
aduh patah la jari jemari mak yg halus mulus nih..
eceh...



12 comments:

  1. Aah kan..lepas ni nak buat cop macam ni la, senang kerja..sekarang saya guna sticker je.

    ReplyDelete
  2. nurulhuda- stiker rugi jugak tu huda jenuh nak beli, ok, pas nih buat cop jek, guna spanjang hayat.. murah lak tu..:)

    ReplyDelete
  3. senang buat cop nama ni..cantik, kemas...
    lepas ni akak kena buat 2 lagi cop nama anak...

    ReplyDelete
  4. betul..cop je senang. nama mana ada berubah kan

    ReplyDelete
  5. hah,nanti anak dah sekolah nak buat cop gini jugak lah, senang..... hehe

    ReplyDelete
  6. qaifa- aah, akk ramai tu kena byk cop tu.. meriah..:)

    ReplyDelete
  7. kenapa la kak efa tak terfikir langsung... senang kan. bayangkan kalau irfan darjah satu nanti... nama dia kan panjang...... Muhammad Suhail Irfan Khalis. Mau patah jari ibunya nanti

    ReplyDelete
  8. kenapa la kak efa tak pernah terfikir nak wat cam ni. Bayangkan 2 org anak sekolah dgn buku teks n buku latihan lagi.... nanti kalau irfan plak lagi la satu pasai sebab nama dia panjang.... Muhammad Suhail Irfan Khalis, mau patah jari ibunya nanti

    ReplyDelete
  9. maszmadi- senang kan, kita nih dah la lama tak tulis slalu asik menail jek..

    ReplyDelete
  10. huzaifa- agushhh, panjangnya nama tu k.efa, mmg patah la jejemari mu..hehehe.. bel pun klau buat post nih awal mungkin lg bagus kan, leh bg idea pd semua.. silap lah, mesti semua dah menulis dah kat buku anak2 dgn gigih... xpe k.efa, buat jek skrg, still leh guna kot ada borang2 ke, next year pun guna, cop tahan lama..

    ReplyDelete
  11. Wah bestnyaaaa kalau ada cop macam ni. Bila anak dah mula sekolah nak buat cop macam ni jugalah senang..hehehe

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK