nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Wednesday, October 31, 2012

Gaji pertama Tihah as pelakon teater..

Teater Tun Hasmah..
dibintangi oleh Lisa Surihani, Siti Eja, Isma Daniel , Azizah Mahzan, Rahdi Khalid, Shanie,
dan ramai lagi nama2 besar yang lain..
dan Tihah act as Anak Tun Hasmah - Maizura..
dlm lakonan, tihah jadi anak Siti Eja dan Isma Daniel

Giat la jugak Tihah berlatih skrip..
disamping exam hujung tahun yang mencengkam..
alhamdulillah,
tihah boleh handle..
result exam still cemerlang
semua result tihah menunjukkan magiknya 90% keatas..
walaupun latihan teater saban malam...

dan semalam, tihah dapat 1st pay dia..

RM500 dulu,
lepas nih akan dapat lg..
rezeki tihah,
mak nak bukak SSPN utk tihah,
krg tghri leh pegi jap..


My Tihah..


doakan ye semoga Tihah semakin maju dalam semua bidang yg diceburi...



13 comments:

  1. rajin linda bawa tihah invovled kan.. good luck tihah!!

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum...
    sihat ke? long time don see.. hehehehe.. :)
    cewahhh.. ye la.. lama rasa tak apdet blog.. :) atau nani yang ketinggalan.. hmmmm
    alhamdullillah.. 1st payment for tihah.. semoga tihah berjaya dalam pementasan tu.. aminnnn

    ReplyDelete
  3. berlakon jugak dia ye. congrats tihah.

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah, rezeki tu. bakat terpendam Tihah, asalkan pelajaran tak terabai kita sokong ! :)

    ReplyDelete
  5. tumpang gumbira. tihah, blanja untie kebab kat pasar mlm mggu depan eh. hehehe





    ReplyDelete
  6. waa.. cayalah tihah..
    tak sabar auntie nk tgk tihah perform...
    tp ade ke on9 erk.. ;-p

    ReplyDelete
  7. Suliana- saje jek, cuti skolah nnti dr dia xbuat apa2, baik try dia something yg berfaedah.. dapatla gak saving utk future dia..:)

    ReplyDelete
  8. Jasnani- aah, lama kita tak bersua..eceh..hehehe.. linda yg berdebar utk pementasan dia nnti..

    ReplyDelete
  9. elle- tu lah, nmpk dia minat.. ksu okkan jek.. ikut arwah dadajinya minat seni..

    ReplyDelete
  10. MRS yana- tulah, akk suspen jek ngan result exam dia.. skali dpt result.. lega..alhamdulillah...dia leh handle..

    ReplyDelete
  11. NMO3- tulah, si emak pun nak paw dia nnti nih open table..hahaha

    ReplyDelete
  12. salam kenal.i baru follow blog kiut ni,comel sangat anak awak. jgn lupa singgah n follow kita balik ye..tq ;)

    ReplyDelete
  13. wah.... pandainya tihah... alhamdulillah rezeki tu buat tihah....

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK