nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Monday, August 6, 2012

Kasut raya Tihah

Dah shopping raya geng..??
inilah pertama kalinya ramadhan yg aku tak jejak lg jalan TAR walaupun dah tgh ramahdan dah..
rasa macam keAJAIBAN lak bila BELINDA ADZMI tak JEJAK lansung jln tar sepanjang ramaghan
kalu tak sebelum nih
leh kata tetiap ari aku gi..
hehehe

dan persiapan raya pun tak de buat lg,
yang ada hanyalah baru beli kasut tihah sepasang..
nak tengok kasutnya..??


dah macam koboi sesat dah..

pusing hye pusing mall,
kasut ni gak yang dia berkenan..
jenuh aku pujuk suruh dia amik kasut lain,
sedih je muka dia..
at last layan kan je la..

tahun ni turn raya umah mak kat kedah,
padang serai ku yang indah yg sekelilingnya bendang..
ha, hg raya lah ngan kasut koboi hg nih berlari2 kat ataih ban bendang tu na..

hahahaha




13 comments:

  1. cam koboi sesat? hehe, sabar jelah..layankan jelah kan anak tu kan

    ReplyDelete
  2. hahah.. klaka la kate koboi sesat.. hahah
    ala awak, nk wat camne dh die kenan gitu..
    alya pun sama.. kite kenan die tak, die kenan kite tak.. huhuuh

    ReplyDelete
  3. cantiknya kasut dia.......
    seronok ada kg bole raya kat kg...
    akak raya KL mana tak mak, MIL duduk KL......

    ReplyDelete
  4. wah cayalah tihah... kasut raya ada tirai gitu... but kaler tu sweet la...

    ReplyDelete
  5. leyli- linda punya la promote kasut ada princess bagai, idak nye dia nak..:)

    ReplyDelete
  6. Qaifa nur- linda kedah, asben johor..utara selatan.. xpe, KL pun ok, janji yg penting family dsisi..

    ReplyDelete
  7. maszmadi- tirai tu yg buat kotor kena tanah nanti tu..:)

    ReplyDelete
  8. Ben... ni kalu anak kak efa tengok ni MESTI MAU. hahaha.... citarasa depa la ni... tu pun siap suruh belu kasut tinggi gak la. tapi lom pi shopping laipun. balik padang serai nanti mai la umah kak efa kt tasek gelugor yer.

    ReplyDelete
  9. ben... ni kalu nak kak efa tengok pun MSTI MAU. hahaha, siap pesan lagi raya ni nak kasut tinggi....tapi maknya lom gi shopping lg pun. raya ni jemput la ke rumah kak efa kt tasek gelugor.. apapun calling2 lah yer

    ReplyDelete
  10. comei aper?
    koboi pn nk ry gaks . hik3

    ReplyDelete
  11. huzaifa- aah k.efa.. dia mmg berkenan dgn kasut tinggi gini..:)

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK