nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Wednesday, May 16, 2012

Kad Kuasa..akhirnya..!!

woot...woot...

setelah 7 taun kerja,
akhir nya baru dapat..
kad yang cun...

sory ek,
IC kena tutup utk keselamatan diri..:)
darah O+
tapi yang paling best,
tarikh akhir sah laku
4.9.2035
tahun 1935
aku pencen...!!!!


tak sabar nak pencen..kehkehkeh..

6 comments:

  1. dah dpt kad kuasa ni dpt x extra super power? cam hulk ke, superman ke

    ReplyDelete
  2. huhu..tak sempat nk merasa kad jps yang baru ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sabar nak pencen maksudnya tak sabar nak tua tu...hahaha...

      Delete
  3. elle- kita kan comel, so, nak kuasa ala2 power puff girl je lah..hehehe

    ReplyDelete
  4. syim- kan, bertahun baru nak dapat.. kalau x dulu kad lembek ntah pe2 ntah..

    ReplyDelete
  5. wahida- aku nak pencen cepat..tapi nak tua lambat..boleh tak..??? hahaha

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK