nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Monday, April 2, 2012

anyversary ke 7..alhamdulillah...

13hb 3 2005-13hb 3 2012

alhamdulillah genap dah 7 tahun usia matang perkahwinnan kami..
ada yg kata itu tamatlah sudah usia awal perkahwinan..
sebab awal perkahwinan 1-7 tahun,
dan masuk selepas nih,
sepatutnya kami menjadi lebih matang...
tp dari sehari kesehari, bg pendapat aku,
dalam kita makin mengenali si dia, makin kita tak mengenali sidia..
confius..???

lupakan..hahaha

kenangan 2005



2012..masih....alhamdulillah..


and for suprise...

aku suprisekan en suami ini..


cantik kan..
sejambak bunga...
special delivery ke ofisnya...


buatan yang kemas..


dan mereka gembira...
since time aniversary tu aku pun xde kat umah
outstation kat ipoh,
so,
lg la best..

terkejut gak en suami mendapat bunga d pejabatnya..
riuh sekampung katanya..


hepy anyversary sayang..
sue harap hubungan kita berkekalan hingga akhir hayat..
semoga kita dapat menghargai satu sama lain,
menjaga hati sesama kita...
semoga abang bertambah syg kepada sue..


dan yang lg gembira...


nih budak kocik yang tak pandai lansung posing..



tgk, dah ala2 macaulay culkin dalam home alone dah..



at last..kiss me please..muahhhh


dan kakak yang mmg tak pernah gagal dalam berposing..






indahnya hidup dgn anak2 yang menceriakan...
harap allah beri lg rezeki tahun nih amen...






8 comments:

  1. wah dah 7 taon ek?? tahniah semoga berkekalan hingga ke syurga

    ReplyDelete
  2. LR- tulah..alhamdulillah.. still baru lg tu angka tu

    ReplyDelete
  3. Tahniah.. Eppy Belated 7th anivesary.. Cantik..jambangan bunga coklat tuh.. :)

    ReplyDelete
  4. rinna- cantik kan.. berbaloi linda tempah..:)

    ReplyDelete
  5. happy anniversary..;)
    smoga ikatan ni akan terus bsama selamanye dgn limpah rahmat dr ALLAH.. ;)

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK