nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Monday, February 27, 2012

cerita kami di Zoo Johor lagi..

dulu aku dah penah wat post psl zoo johor..
http://amnybelle2606.blogspot.com/2010/11/cita-kami-di-zoo-johor.html
tapi dah lama dah...
ujung tahun 2010...

dan sekarang dah 2012 dah...
dan kami pergi lg zoo johor,
dan aku update lg disini...
taknak cita banyak,
sbb sebelumnya dah crita...
tak banyak yang berubah psl zoo johor nih..

tapi kami mmg suka kesana..
sbb
1) zoo nya kecik...so, kami x yah la berjalan terlalu byk,aku sayang lemak weh,,,jenuh aku jaga bagi sebesar alam nih, tetiba nak rembeskan lemak ngan byk, so, tak nak la... aku mmg suka tempat yg tak perlu jalan bebayk nih..hehehe

2)murah...adult rm2..child rm1...
apa lagi nak bising..murah giler dah tu.. aku beli eskrim kat luar zoo tu lg mahal dr harga nak masuk ke dalam zoo tu sndri..

tu jek, len2, sbb anak2 lerr...aku kalau bkn sbb anak2ku tu, mmg xde nye mak nak g zoo nih...
tihah ngan ilham mmg suka sgt2 tgk binatang nih...
jom layan gambar,
sesapa nak tringin nak gi,
leh la survey2 kat sini binatang pe yg ada...


sabtu ahad agak ramai skit, tp still ok..



nih kamera kat mana nih,
suka pandang belah lain...












takuttttttt!!!!...





































dan banyak lg sebenarnya...

penatdah eden nak upload...
so, amcm dgn harga rm2 berbaloi tak dapat tgk semua tu..
kena lak ngan org yg jakun mcm anak2 aku tu...
tgk lembu pun dah taksub...
aku dulu dok kampung,kedah
lembu bersepah2 tepi jalan, tak penah aku terpikir yang satu hari nanti,
anak2 aku akan jakun giler tgk lembu...
hehehe

mcmne zaman cucu2 kita nanti kan ek..hehehe

ok lah geng..apalagi...
jom larr....






5 comments:

  1. saya dok johor tapi tak pernah sampai zoo sini..

    ReplyDelete
  2. huda- gi la, kalau ada bwk bdk2 lg best...murah je tu..

    ReplyDelete
  3. erm..... last pi masa sekolah rendah dulu, sejak dok KL nieh lagi la jauh panggang dari api nak ke sana... huhu

    ReplyDelete
  4. murahnyr... boleh tahan gak macam2 der yerk... kalau dekat akak gi ni.. akak dah senaraikan zoo negara antara wish list akak...

    ReplyDelete
  5. masz- linda pun sib baik mertua org johor, kalu x tak la jejak gak..hehehe

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK