nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Wednesday, February 15, 2012


‎15/2/2008-15/2/2012..
genaplah sudah arwah ADZMI WAN CHEK meninggal dunia..
abah sue selalu terpikir,
kalau sue diberi kuasa 'wish list' antara 3 yang utama ialah,
 ingin sangat sue nak peluk abah kuat2
cium abah erat...
nak menyatakan bahawa betapa sue sangat merindui abah...
rindu pelukan abah,
rindu ciuman didahi abah yg tak pernah abah lupa dr sue kecil hingga dah berkeluarga,
 rindu nasihat abah..
rindu segalanya tentang abah....
sekarang yg tinggal hanyalah kenangan bersama abah..
 
BELINDA ADZMI,
abah selalu kata,
 itulah nama terindah yg pernah Abah dgr,
abah memang cari special untuk sue...
sanggup abah berbalah dengan mak,
yang ingin sangat anak perempuannya ini bernama SURAYA,
 
dan akhirnya abah menang...
Belinda Adzmi nama sebenar,
dan Sue or SURAYA nama panggillan manja...
 
Thanks abah atas nama tu...
dan setiap hari tak pernah tertinggal sekalipun sue terlupa mendoakan abah.
.abah jangan risau disana..
selagi ada hayat ini..
 takkan pernah sesekali pun sue akan lupa mendoakan abah walaupun sehari....
Al-Fatihah
 
kenangan bersama abah...
sewaktu aku berumur 25 tahun masa hari pernikahan abang aku...
 
 
 
 
 

9 comments:

  1. slm beb,
    takziah u n family..
    jgn putus bdoa ye..

    ReplyDelete
  2. Al fatihah uth ayahanda Azmie B. Wan Chek.. Mudah2an rohnya ditempatkan bersama2 org2 yg mendapat keredhaan Allah.. Amin

    ReplyDelete
  3. alfatihah buat ayahanda u terchenta.
    takziah dari TLF.
    kehilangan seorang ayah amat pedih... kiter doa samer2 yer.

    ReplyDelete
  4. alfatihah..nama belinda tue mmg unik pada saya..

    ReplyDelete
  5. Al-Fatihah buar arwah.... doa2 dari anak yg masih hidup menjadi bekalan buat arwah di sana

    ReplyDelete
  6. al fatihah utk arwah abah...
    teruskan berdoa utk dia yer...

    ReplyDelete
  7. AlFatihah & takziah sue..
    semoga arwah tenang di sana, amin!!

    terus panggil nama manja kan.. =)
    lely pun ada gak nama manja, Na...
    arwah atuk yg bg..
    dikalangan sedara mara, nama Na la yg guna.. =)

    ReplyDelete
  8. sedih bila terkenangkan arwah mamu.
    best pak sedara in the world!

    al fatihah untuk arwah.

    ReplyDelete
  9. Miss my dad too, :( salam perkenalan

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK