nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Thursday, January 19, 2012

epy besday 2 mata baru ku...

mcm wierd jek bunyinya...

tapi tulah realiti..
happy besday 2 you,
happy besday to you,
happy besday to my eyes,
happy besday to you..

sebenarnya aku terlewat update,
sbb tetiap ari asik mood sedih jek,
so, mcm xde semangat jek nak naik...
tp utk tidak melupakan,

15 januari lepas, genaplah 3 tahun aku bebas dari cermin mata...
aku sudah tak rabun lg...
bukan ayat riak ok..
tapi ayat orang jakun nih...

kalau ada yang tak paham,
leh la baca entry aku yang nih...

http://amnybelle2606.blogspot.com/2010/06/aku-spek-dan-lasikfasa-sedih-dan.html

fasa sedih dan bahagia aku...
seawal umur 5 tahun aku dah terpaksa memakai spek mata...
bayangkan..???
belum tadika pun lg, dok la muka skema budak 5 tahun tp berwajah 15 tahun...huhuhu

dan setelah berpuluh tahun,
atas ilham yg Allah berikan setelah aku sgt2 bosan ngan rabun dan power aku pun dan mencecah ke 1000++
seingat aku power mata aku yg terakhir ialah 875++ kiri kanan... bygkan..???
buta dalam celik...

apapun, thanks LASIC...
kalaulah aku leh jumpa org yang mencipta LASIC nih,
mau rasanya aku nak peluk dia kuat2, nak ucapkan betapa terima kasihnya aku kat dia...
kerana memberi hidup aku kembali...

dan sekarang mata aku still 0++
perfect...
mungkin kalau naik pun still stat dr 0++ bukannya 875++ mcm dulu...

so bg meraikannya..
ha, amik la kau mata gmbr kek nih...
nak bg ngko mkn x leh, sbb ngko bukan mulut...
so, buat jek la santapan mata...hehehe



macam geli jek aku nak makan kek nih...
ce lg bg gambar yang cute skit...



ok..ok..
epy besday mataku...
muahhhh


so, for this  special day

aku upload skit gambar besday eyes nih...


tgk mata jek ek,
sila abaikan garis2 penuaan aku..huhuhu


dan bagi sesapa yg nak tgk muka aku pakai spek setebal 875++ kiri kanan
bak memakai google renang tu...
udush gilerr
leh la klik kat sini...


cuma korang jgn gelak la...
ok,ok, kalau nak gelak pun aku rela ngan muka bergoogle tebal aku tu..hehehe

13 comments:

  1. wah..bestnye dh bebas spek..
    mahal tak wat lasic kak??;)

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah, hepi besday mata linda... hehe

    erm, macam best jerk lasik ni kan, teringin nak buat tapi belum sampai rezeki lagik..

    ReplyDelete
  3. tahniah... happy besday buat mata baru linda

    ReplyDelete
  4. cik susu- kalau wat kat optimax x mahal sgt benbanding tmpt lain... lnda wat dulu dlm rm4K++..tak silap skrg makin murah... rasanya mmg berbaloi banding kena tukar spek tetiap tahun or beli contak lens baru..

    ReplyDelete
  5. kek tuh erkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.
    tapi matermu? cute :)

    ReplyDelete
  6. maszmadi- insyallah, ada rezeki nanti, jd la tu..

    ReplyDelete
  7. munna- tenks dear..malu lak munna wish..hehehe

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. weh...aku baru baca n3 lama ko tu..Ya Allah..betul ke apa aku baca ni? teruja aku baca weh...mmg betul boleh baik la ye pakai laser ni? ada side effect tak? sumpah!! aku nak buat la kalau ada duit..aku nak kumpul duit la dari sekarang...4 ribu lebih yer...

      weh, nnt aku mintak no fon ko kat mek jah yer..

      tengs sudi share info ni...

      Delete
  9. wahida- betul lah weh.. buat lah mmg berbaloi..aku mmg paham sgt ngan org yang senasib kita nih punya cerita...

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK