nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Friday, December 2, 2011

kenangan di taska sri ayu taman melati

post nih dibuat utk mengimbau dan men'capture' memori anak2 ku di taska sri ayu supaya kami tak lupa kemudiannya...


sob..sob..sob..
aku yg nak nanges dulu...
anyway, rabu aritu last day anak2 aku di taska sri ayu taman melati..
di sebabkan aku akan berpindah ke jalan Duta...

teringat post aku masa aku mencari2 taska di area taman melati memandangkan kami baru berpindah dari pantai dalam time tu...boleh klik2 di sini..

http://amnybelle2606.blogspot.com/2009/10/fuhhfinally-we-dicided.html


teringat ilham menangis bagai nak rak...
jenuh dadima nya pujuk...



baby lg dia time nih...
sebulan gak dia menangis tak nak di taska baru nya...


masa bersilih ganti...
tak ambil masa lama...
anak2 aku dapat menyesuaikan diri dlm masa yg singkat...
cikgu2 yg penyayang,
kwn2 yg baik juga...



macam2 kenangan disana..

antaranya

buat besday anak2 disana...
tiap2 kali besday...:)



majlis jamuan hari raya...


aktiviti luar / konsert
aku x upload lg kisah konsert ilham



ilham ngan kwn2 4 tahun..


dan lain2...


apapun  kami sekeluarga nak ucapkan terima kasih pd semua cikgu2  di tadika/taska sri ayu
kerana menjaga 'nyawa' kami dengan penuh kasih sayang...
dan terima kasih juga buat kawan2 anaku kerana sudi berkawan dan menjadi rakan yg baik...



thanks sri ayu



suka tihah nak bwk kek ke kwn2nya..



jangan lupakan kami ek...


dan di last day...
kawan2 ilham mcm memahami yg ilham akan tiada lg disitu nanti...
walaupun ilham masih blur2,
knp mak asik ckp yg dia tak kan kesana lg...



kwn2 rapat ilham yg sentiasa dia sebut2 dan cerita kat rumah..
qayyum, atap (altaf), appan (zafran)...
lg sorang kwn baiknya xde papail (rafael)...



ilham senyum konpius...



happening



bubye atap (altaf)..
pas nih xde lg kwn nak berwrestling
asal balik jek muka bercalar sure gaduh ngan atap...
tp rapat pdhal..budak laki kan...
tak main lasak2 tak 'boy' la kan...



dan diabadikan kenangan..
snap-snap..tak ready...



comel....
mana ilham..???
ce teka....
hehehe


thanks again sri ayu..
kenangan disana takkan dilupakan..
semoga suscess selalu


tgh sibuk mencari taska baru anak2 aku...
area dutamas/hartamas byk mahal2...huhuhu
susah nak cari seperti sri ayu...





11 comments:

  1. so tihah tetap gi sk convent bkt nanas ke?? tp tak jauh ngan opis dah kan

    ReplyDelete
  2. tmpt jatuh lagikan dikenang kan? :)

    ReplyDelete
  3. LR- aah, still kesana..nnti leh la tihah kwn ngan yaya (nama pun sama -fatihah)anak kak zalina...jln duta dkt skit ngan convent dah..

    ReplyDelete
  4. eB- betul tu.. linda yg sedih lebih..anak2 relax jek sbb x tau apa2 lg, depa just inga school holiday biasa..

    ReplyDelete
  5. ensem jer ilham .. muwah ! nanti ilham da dapat kawan baru , jngan dilupa kawan yg lame :)

    ReplyDelete
  6. hensemnya ilham dgn 'senyuman konpius nya'

    ReplyDelete
  7. kita akan kenang sampai bila2 kalau dorang jaga anak kita dgn baik kan...

    aku pun sampai sekarang masih lagi koling2 ngan pengasuh abang masa kami tinggal kat Ampang dulu...pengasuh tu siap nangis teresak2 masa kami nak pindah tu...sedih sgt kalau ingat balik...huhu...

    semoga Allah merahmati makcik yg jaga abang tu...

    ReplyDelete
  8. Rindu kat anak2

    ReplyDelete
  9. Rindu kat anak

    ReplyDelete
  10. Assalam, nak tau la alamat taska ni.. boleh bg alamat penuh tak? email kat zieosc@gmail.com

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK