nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Wednesday, December 21, 2011

kat mana aku beli wallpaper tu..???? (kedai wallpaper)

ramai yg bertanyakan aku,
kat mana aku beli wallpaper tu

alarr, yang entry aku yg nih..

http://amnybelle2606.blogspot.com/2011/12/memasang-wall-paper-di-rumah-baru.html

ok,
utk info semua 'geng'..
aku beli kat metro furnish..
berdekatan dengan jln gombak/bulatan pahang..
dia dkt betul2 dekat corner berdepan dengan balai polis setapak x silap..


yg aku beli semua murah2..
segulung ada yg RM10 jek, utk sepuluh meter..
murah giler kan,
kalau ikut corak dia agak outdated,
tapi bila dah lekat dkt umah, cantik jek kan..



yg nih area yg RM40 segulung..




comel2..
aku dok kedai tu dkt 3 jam..
mcm nak giler kat situ..
utk satu rumah aku buat, baru berabis dlm RM200 jek..
murah kan...

tapi kalau korang tak nak corak outdated mcm yg aku beli,
de gak corak2 baru,
tp yg tu mahal lah..
de yg RM150 segulung pun ada...

dan utk lebih murah, aku pasang sndri jek..
kalau korang rasa2 malas,
leh la upah depa pasangkan..



tak tau korang nmpak ke tak
alamat dan peta cinonet kat bawah tu...
jgn ragu2 nak gi,
sbb staf kedai tu baik beb..
dan ada staff pakcik tu,sempoi jek,
rajin melayan aku ngan kwn aku ila membebel mcm2 time nak beli..
dkt 3 jam gak la dia melayan kami,
tp still dgn senyuman...


utang nak tunjuk gmbr umah aku ngan perabot tak tertunai lg..
arini buzy ngan HRMIS,
sok ye geng...


17 comments:

  1. slurppp.. terliur tengok yg murah tu.. leh dibentang utk bajet 2013 haha

    ReplyDelete
  2. LR- alarr- beli yg murah, takyah tunggu budget...swipe jek..hehehe

    ReplyDelete
  3. Ni dah kira beri promosi percuma utk Metro Furnishing ni...

    ReplyDelete
  4. amboi, budak rimba terjun ek..jap2 pontian..

    ReplyDelete
  5. tentu rambang mata nak memilih kan.. kat rumah akak cuma ada border wall paper aje.. itu pun kat dalam bilik2 aje.. nak pasang 1 rumah tak rajin.. he..he..

    ReplyDelete
  6. murahnya....member sy ckp rm100 lebih segulung...huhuhu..nk p tgk la kt kedai tue..

    ReplyDelete
  7. wahhh bestnya, leh try cari la bebila kan, kedai tu tak tutup kan still meniaga lagi kan3

    ReplyDelete
  8. huhu best jer dengar...boleh test usha kedai tu....thanks bell...

    ReplyDelete
  9. best jer dengar....boleh gi usha kedai nie...thanks for info...

    ReplyDelete
  10. Bley tlg belikan x? Kat sarawak mana nak cr murah tu...huui...please...

    ReplyDelete
  11. nooremily- last month cousin lnda gi kedai tu dah abis la promo nih yang... klau ada lg nnti lnda update lain ye..

    ReplyDelete
  12. alaaaaaaa da xde prrOmO tu. . . :(

    ReplyDelete
  13. i bru pg kedai tu..dah takde promo...sedey..

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK