nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Thursday, November 17, 2011

semakin bertambah gambar berjubah...@ tadika SBC


 
Tihah balik dari Tadikanya

mak, mak... sekarang kakak dah mcm mak..
cube mak tengok nih..
(sambil beria2 dok bukak bagnya)...

xcited giler nak tunjuk gambar berjubahnya...

xcited,
sebab dia pun dah ada gambar berjubahnya
sama macam abah ngan maknya....





dari Tadika SBC
Tadika Sinar Bintang Ceria,
cantik,
hard cover...



tersengih2 dia...
aku terharu giler...
sampai keluar air mata aku...
mengalahkah anak dapat PHD...



ada pulak gambar saiz pasport utk mak letak dalam purse emak...


kakak clever kan emak...
...mmm, cleverrrrr, kata aku..
tapi kakak tak boleh clever masa kecik jek tau..
kakak kena rajin belajar sampai besar..
belajar pandai2 jd mcm mak long jadi professor yang baik....
aku slalu nak 'up' kan dia supaya dia jd mcm kak yanti, mak longnya...


dan selepas itu,
bertambah lah koleksi gambar berjubah kami...


abah,
Information Study dr Uitm


emak
civil engineering dari UTM

dannnnn

kakak
ijazah Barbie Doll dari SBC...

hahahahahahahaha....

verangannnnn




beratur...



lg dua tahun,
Tunggu Ilham lak Konvokesyen....
tak tau lg dari tadika mana...
tengah buzy mencarik...
edehhh, poning edennn..




20 comments:

  1. Kemana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi...

    ReplyDelete
  2. sekarang tadika pun dah pakai jubah masa graduation... kita dulu dah masuk u baru merasa

    ReplyDelete
  3. kelassssss tadika anak ko...siap hard cover bagai...
    comel lak tu dia pakai jubah...

    ReplyDelete
  4. eB- tenks dear.. nnti anak2 u konvo sure lg comel..:)

    ReplyDelete
  5. munna- tu larr..tambah linda dulu x tadika pun, trus masuk darjah satu.. depa nih kecik2 dah merasa pakai jubah..:)

    ReplyDelete
  6. wahida- tu larr..time dia bwk balik tu, aku pun terkejut.. fuhhh mahal tu.. senang simpan.. kompom x cedera gmbr tu...

    ReplyDelete
  7. tahniah tihah..... moga cita2 ibu nak jdkan tihah professor macam maklong tercapai...

    ReplyDelete
  8. maszmadi- ya allah..tenks masz..amin... dan moga aisha pun sama sgt berjaya..amin....

    ReplyDelete
  9. cantik bila diframe...
    mudah - mudahan berjaya macam mamanya..

    ReplyDelete
  10. qaifa- insyallah..mamanya biasa2 jek..duduk umah flat jugak..hehehe..
    harap dia lg berjaya nanti..tak lupa anak2 qaifa legasy jugak..amin...

    ReplyDelete
  11. sue..aqil nnti pun sure comel..:)

    ReplyDelete
  12. wahhh..bagus ikot jejak langkah mak ngan ayah...

    ReplyDelete
  13. chihi- mak ngan ayahnya biasa jek.. cukup2 mkn gak..maklumlah keja gomen.. :)

    ReplyDelete
  14. salam kenal..

    semoga terus berjaya..

    ReplyDelete
  15. kami tak leh tambah koleksi lagi..next year tambah 2 sekaligus..insyaallah..hehee

    ReplyDelete
  16. mamayatie- bagus2..hehehe..linda nest 2 year bru lengkap..

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK