nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Wednesday, November 30, 2011

org kl ramai yg kuat2...


aku pasti ramai yg biasa buat nih..
tolak kereta
aktiviti biasa orang kl yg duduk umah flat...
kuat kan...
parking bertindih...
pagi nolak kreta,
petang nolak kreta...

pernah masa aku ngandungkan ilham
ada kreta naza ria parking depan kreta aku,
jenug aku menolak, punyalah berat,
sampai rasa mcm nak terberanak time tu gak...
mana pagi2 ngan morning sickness lg time tu...

tp itulah keunikkan yg memualkan duduk di kotaraya nih...

16 comments:

  1. adoi.. nasib keta viva je.. nasib juga handbreak free, klu tak, camana nak kuar tu.. huhu.. senaman pagi hari :-)

    ReplyDelete
  2. sue- tu kalau time viva..kalau kena naza ria..???fuhhh

    ReplyDelete
  3. hehehe.. selalu jadi kat parking ofis je camni.. hehehe

    ReplyDelete
  4. mrs.K- kita terbalik, linda kat opis lak xde mcmnih..

    ReplyDelete
  5. ish ko ni nok...nasib baik tak terberanak time tu...jgn buat lagi tau!! panggil lelaki kuat tolong ko tolak keta...

    ReplyDelete
  6. biasa dengar bila duduk rumah gitu, tolak kereta...so lambat nak ke opis pulak

    ReplyDelete
  7. tak lama lagi tak merasa dah la kan?? akak tak pernah lagi kena cam ni.. kalau idak.. kuar masel duk asek tolak keta jer

    ReplyDelete
  8. eB- memula tak sanggup gak..tp lelama..huhhhh

    ReplyDelete
  9. wahida- time tu aku tunggu gak kot2 ada laki2 lalu, xde lak..asben aku pun dah pergi keja awal lg naik moto...dek krana ngenangkan punch kad nak x nak aku gagahkan gak..

    ReplyDelete
  10. qaifa- kalau org tu tak tarik handbrake ok jek..x lambat nak tolak..

    ReplyDelete
  11. LR- aah, pas nih dah de parking lot sndri..hehehe.. bel dok nolak, musel tak kuar kat tgn, tp kuar kat perut..hehehehe

    ReplyDelete
  12. susah jugak jadi org bandar ye .. hehe

    ReplyDelete
  13. Benz,

    masa dok kat area tropicana dah slalu sgt kena..(even bukan keta sendri) sebab tumpng hausmet kena tolak sama laa.. Ada sekali tu kelisa blok keta auto letak gear 'P' pastu siap tarik handbrek.. Itu jam dah rasa cam nak tarik gu coin je.. Dtg sorg pakcik ni bg idea angkat tayar blkg.. Pastu tolak pelan2.. Rasa dlm 4-5 org jgk la angkat kelisa tu.. Mmg tensyen

    ReplyDelete
  14. ejaeskobart- alarr k.eja..letih la mcmtu kan.. bel slalu gak jd mcm tu..satu keja lak naik tangga balik, g ketuk umah org yg hampesh tu..bengang tul.. x pasal2 punch kad merah sbb lambat..

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK