nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Monday, November 14, 2011

mencarik konklusi...

daku mencari kata2...
mcm tak tertaip apa2 di keyboard ini..
tak terkeluar sebarang wording utk diceritakan..

sejak akhir2 ini mcm serabut..
aku ditawarkan kuarters Jalan duta,
means aku akan meninggalkan apartment comel aku

perlu berpindah,
memerlukan kewangan yg banyak...
lori, deposit, beli itu dan ini...
mau makan beribu riban...
memandangkan simpanan pun dah kembali tiada dek berumba bergumbira d Bandung tempohari...
dgn masuk disember, anak2 akan masuk sekolah
yuran, buku skolah bla, bla...
ribu riban gak...

jap..nak gi hantuk kepala kat dinding jap...


orait2...
dah ok kembali...

mmg dah lama impian kami sekeluarga utk dpt kuarters..
setelah 6 tahun mohon,
syg pulak nak tolak kan...
rumah, cantik, besar..
tp syg, 3 bilik jek..
aku harap 6 bilik...
aku telah di down gred kan....
takpe la kan, janji ada...
nak tunggu 6 bilik ntah brp tahun pulak baru dapat...

layannnzzzz....


pening nak mencarik tadika dan taska baru anak kat area sana...
any suggestion..????

6 comments:

  1. alamak xder la plk.. tapi best x jenjalan? >)<

    ReplyDelete
  2. ermm mmg konflik gak tu permasalahan puan.. hehe

    kalau dihitung-hitung, agak2 berbaloi ke kalau pindah pas tu dpt yg 3 bilik jugak?

    tapi kalau dah rejek kang, nak dpt blk mmg tak dilayan dah r pas ni kan??

    ReplyDelete
  3. eB- jenjln kalau free jek yg best eB..hehehe

    ReplyDelete
  4. LR- mmg 3 bilik, tp rumah dia mmg besar gilerr..3 bilik tu pun besar sgt, sampai tihah ngan ilham leh berguling2 kesana kemari..hehehe... lg pun utk rumah sebesar tu, dan just potong elaun prumahan, mmg berbaloi gak rasanya... kalau nak sewa umah biasa ngan harga tu kat KL nih mau RM800++ gak tu..

    ReplyDelete
  5. tahniah dapat kuarters...jimat sikit
    pindah tempat baru banyak kena survey...
    duit boleh cari...ada masa lagi jangan risau

    ReplyDelete
  6. qaifa- tenks dear..skrg mmg serabut, lepas 3-4 bulan, mmg jimat dr biasa..:)

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK