nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Monday, October 17, 2011

KOLEKSI...

bukan nak menayang..

tapi saje nak menunjuk..BOLEH..???..hehehehe


nak tengok tak, koleksi jam anak dara aku...???
baru 5 tahun, tapi jam mengalahkan orang dah keja..
tapi sib baik, mmg berbaloi dia pakai jam,
sbb dia memang dah pandai tengok jam..


tapi
si emaknya nih pun ada satu jek jam..
menurun kat abahnye la nih,
fanatik ngan jam...


yang aku belikan 2 jek,
barbie sbb ada sogo sale
yg lagi 3 tu, sumbangan dr dadima nye larr,
dari umi Miza nyer larr..
tu pun setakat nih jam dia dah pernah hilang 3 bentuk dah,
kwn2 amik..
kalau tak, sure lg bersusun..







tetiba jek ada jam Ben 10 kan..
adik pun nak join sekaki gak..



ini saya  punyerr..





adik pun ada jam gak...



adik buat muka Ben 10...
serius beb...


dulu- aku dulu darjah 5 baru pandai tengok jam jarum..
sekarang - Tihah 5 tahun dah pandai baca jam jarum..
budak sekarang mmg cepat..

23 comments:

  1. wah, kecik dah ada collection yer.. baguskan budak2 sekarang.. kecik2 dah pandai tgk jam.. akak pun rasanya dah darjah 2,3 baru pandai tgk jam.. hubby awak mcm en.asben akak jugalah, fanatik dgn jam.. he..he..

    ReplyDelete
  2. hanis- kan kak, zaman dulu rasanya drjh 5 bru pandai tgk jam pun normal rasanya..hehehe..

    tu larr, jam mak nye sndriri pun 1 jek..tu pun malas pakai..hehehe

    ReplyDelete
  3. Suka sgt2 kat muka BEN 10. Hensem sgt2

    ReplyDelete
  4. mejar zainal- persan hensem tu..hehehe

    ReplyDelete
  5. rindu kat ai tak?

    hehehhee

    yg paling ujung kanan tu, sebiji mcm syasya punyer

    hehehe

    ReplyDelete
  6. NM02- rindu larr..lama hg menghilang..hehehe

    yg kanan skali tu ada lampu kan..hehehe

    ReplyDelete
  7. Memang Ben10 hensem apa...muka mcm abah dia

    ReplyDelete
  8. ari nih tenet slow, gambor x leh tgk. hu3...
    ps: tp eB singgah gaks ... tc yer :)

    ReplyDelete
  9. aku dulu darjah dua baru pandai tgk jam nok..huhu...

    ReplyDelete
  10. eB- nnti dah elok, singgah la lg..

    ReplyDelete
  11. wahida- ok la tu, hg awal dr aku tu..hehehe..

    ReplyDelete
  12. same la ngan Damya tu.. ada dlm 5-6 dah jamnya (made in pasar malam jer haha) tp dia jenis tak kisah barang.. asik hilang jer.. senang dpt agaknya budak2 sekarang nih huhu

    ReplyDelete
  13. wahhh.... collection gitew. comel2 jam tihah

    ReplyDelete
  14. LR- tu la kan..siap, kawan mintak, main bg jek, ala2 maknye cap duit...hehehe

    ReplyDelete
  15. elyssa- jam budak2, tp kekdg, penah gak ksu pakai gi keja..

    ReplyDelete
  16. wah..banyaknya collection...anak munna beli jam tak sampai seminggu dah habis semua dia relaikan...

    ReplyDelete
  17. budak2 zaman skg memang pandai segalanya....

    pinjam satu boleh?

    ReplyDelete
  18. munna- kalau si adiknye gitu larr, kejap jek beli, dah lerai..

    ReplyDelete
  19. ladyzul- boleh aje, tp jam pasar malam jek tu..:)

    ReplyDelete
  20. oh..sama la ngan anak saya kak...siap mendesak suruh belikan kalau nampak jual kat tepi2 mall tu

    ReplyDelete
  21. chichi- aah kan, tu pun tihah de lg berhajat dok kecek nak jam lg..malaih eden nak layan..hehehe

    ReplyDelete
  22. aqil pun sibuk nak pakai jam masa raya hari tu, sbb tgk cousin dia ada jam. tapi tgk jam tak reti .. klu tanya pukul berapa, memanjang kul 2 setengah. hehe

    ReplyDelete
  23. sue- memula dulu pun gitu gak, tak pandai lg tgk jam, lnda bg la gak dia pakai..nak melawa katakan, lelama pandai la dia tgk..:)

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK