nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Tuesday, October 4, 2011

Johnny English mmg best..tenks 2 nuffnang..

salam




firstly, nak ucap trimas kat nuffnang,
sebab sudi membelanja daku dan family 4 tiket wayang  semperna besday aku...


sabtu lepas


bergerak ke KLCC...

Taman Melati -KLCC
saja jek kan bawak anak2 naik train...
lagipun umah aku mmg belakang je ngan stesen Taman Melati..
tapi selama nih nama jek umah blkg stesen,
nan hado nak bwk anak2 naik train...



dan nasib kami baik,
naik train yg umpama hanya kami yang punya...
so, anak2 yang jakun,
punyer la xcited..
macam2 dia bercerita,
macam2 dia tanya..



budak nih la yang paling bising..satu ketapi dengar dia membebel,
sib baik xde org sgt..



wayang kul 8.30
saje jek kami pergi awal,
 supaya leh la bawak anak2 tgk fountain kat depan KLCC tu...



one more, pic getik dr Tihah...



tapi dalam dia tengah getik2,
tetiba ada lak satu insident,
tu larr x reti duduk diam lansung,
dah terhantuk kepala ngan adik dia,
tp adik dia, macam biasa,
kebal bab sakit2 nih...
tihah jek yg nangis sensorang sakit kepala...

tp x lama, jap jek
pastu getik la balik dia tu...



dan


sementara menunggu waktu,
makan2 jap...


jenjalan jap...

gi kedai Harley Davidson..


adush,
geramnyerr aku jaket kecil harley davidson
sure cute jek kalau tihah pakai nanti..
tapi harganya..???
Ribu beb!!!!
carik bundle jek larr..



abah pun nak verangan ngan moto harley gak ek..
abah doa, mak kaya raya,
nanti mak beli adiah besday abah moto nih sebijik ley..
ada ati tu...hahahaha


gi petrosains..
kat depan jek
tak masuk pun dalam..
dah tutup pun petrosains tu..






Blurrrr...



alwayzz the overr one...



yg paling aku tak leh lupa
time aku nak ke toilet...
Tihah : eh, mak nak gi toilet, toilet kat KLCC kan tak de tempat cebok...
nanti mak kena lap2 ngan tisu..baik pakai pampers dari kencing tak cebok...
anak2 kecil pun tau kan...
mcmne larr shopping kompleks kat negara islam, tapi takde fasilities untuk istinjak...




dan jalan nye jalan..
akhirnya tibalah di TGV...


macam menarik jek cita antu nih...
tapi kalau cita macamnih x leh bawak anak2..
karang terkujat lak depa trauma...



Tihah kata : mak next week kita tengok smurf lak ye...
mak kata : banyak duit...another next week nak ke bandung dah...
pas nih jimat !!!



tak sah kalau xde pop corn kan..




abah dah prepare nak tido kot2 tak best....
tapi..tapi..tapi...
sorry ek...

cerita ini...


YES!!!..Johnny English Reborn...
memang best...
tak sempat nak tido ok...
dari stat awak akan gelak sampai la abis...
aku mmg suggestkan kat uoll sekelian..
sebab selalu kita tengok mr bean versi bodo2 alang,
kalini mr bean yg versi cerdik tapi careless...mmg best..



perjalanan dan pengalaman yang best...
apapun thanks nuffnang...:)
bagi la kerap2 lagi...
















19 comments:

  1. aku langsung tak pi amek tiket tu tau.. malas benor nak ke nuffnang tu..

    ku kenal tempat korang jalan ke lrt. muahahahha

    ReplyDelete
  2. beshnya.. rumah diriku jauh dr stesen lrt apatah lagi klcc.. huhuhu.. tp satu kali nak bwk gak budak2 ni naik ketapi.. tp kena bwk ramai eskot la hahahah

    ReplyDelete
  3. ooo dok tmn melati ker? masz penah dok c2 ms memula dok kl...

    erm, cam bets jerk crita ni tp ntah bila la leh tgok.. huhu

    ReplyDelete
  4. byk review jgk yg kata citer ni best.. tp akak tak sempat2 lagi nak pi tgk..

    ReplyDelete
  5. NM02- weh, len kali bg kat aku je la tiket tu, biar aku g amik..sayang weh...

    ReplyDelete
  6. wah bestnya , amy dah lame x bersosial macam tue huhuhu...

    ReplyDelete
  7. aku pun nak gi amek tiket nuff esok...
    dear, semua citer ke boleh tgk...citer yg baru keluar pun boleh ke?

    ReplyDelete
  8. LidaRahim- tu larr kak N, kena bwk gak anak2 nih sali skala, tihah ngan ilham pun jakun giler naik ketapi...

    ReplyDelete
  9. maszmadi- aah, taman melati..ketapi blkg umah jek..:)

    ReplyDelete
  10. hanis azla- baik akk g cepat, rasanya dah nak abis dah tayangan..

    ReplyDelete
  11. eB- kalau beronggeng mcmnih mmg aci jek slalu..hehehe

    ReplyDelete
  12. amy syauquena- skali skali layan gak..kalau kerap kosong poket..hehehe

    ReplyDelete
  13. wahida- suma cita leh tgk kecuali yg ada 3D..cita baru pun leh tgk gak..just tunjuk je tiket tu.. aku nasihatkan kalau hg nak tgk malam, baik hg gi jap merempit pagi booking tempat, selamat skit..

    ReplyDelete
  14. hensemnya brader yg pakai baju POLICE tu...

    ReplyDelete
  15. hensemnya brader yg pakai baju POLICE tu...

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK