nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Wednesday, October 12, 2011

happy besday ilham cayang...

6.10.2007
happy besday ilham cayang...
dah semakin membesar anak teruna mak nih..
semakin cerdik percakapannya..
semakin lasak..
semakin noty...
sampai naik pening mak kenkadang...


sambutan nih kami buat dkt umah mak aku d seri kembangan...
miza la beria2 sangat nak sponsor cake..
special katanya...
mmg spacial pun
cake dari secret recepies
bentuk bola...


ala kadar..
ada nasik impit, rendang ayam
mee goreng,
cake...



mastermind di sebalik tabir...
nih la org kuat kami nih...



full view..
oppss, lupa yg ada dadih dan ayam goreng ala2 KFC gak...


mari kita tgk cakenyerrr


sponsor dari umi..
tenks umi..muahhh



abah pelahap..hehehe



besday boy menanti...



budak kecik kat tengah tu yg paling sibuk...



dadima dgn cucu2 kesayangannya..



tak sabar...



inside...



peace yo....



gedixx dari kami...



lg2 la teramat gedixx nyerr..hehehe


hahaha...
tapi aku suka pic atas nih...

apa yg ilham dapat...



sengih ye...



yess!!!hadiah saya banyak...



si kakak dah mula menyibuk nak join sekaki adiah adik...



sayanggg adik...
kita main adiah tu sesama ye...
hehehe



jadi anak yang baik ye bayang..
mak doakan Ilham menjadi anak yang amat berjaya dan dirahmati di dunia dan akhirat...







11 comments:

  1. hepi bday ilham.. cantik kek bola tu.. mesti mahal tu kan :-)

    ReplyDelete
  2. happy birthday ilham. kek bola lagi tu umi dia sponsor

    ReplyDelete
  3. sue- tenks..:)..tu larr rasanya mahal gak tu..tanya uminya brp harga taknak ckp lak...

    ReplyDelete
  4. elysa- tenks lis..aah umi dia beria2 nak sponsor khas..:)

    ReplyDelete
  5. Semua ini akan ku simpan jadi kenangan bila berjauhan diperbatasan nanti...

    ReplyDelete
  6. hepi besday ilham..... seronok tol tgok muka ilham tu coz dpt kek n byk adiah...

    ReplyDelete
  7. maszmadi- muka puas ati gilerr tu..hehehe

    ReplyDelete
  8. 'Bestnya adik dapat banyak hadiah, especially trak warna merah tu...Yahoo..!!'- kata2 dalam hati ilham yg terpancar dari mukanya yg chumel tu...

    ReplyDelete
  9. anon- ehhh, trak tu mentang la abg yg bg ye..hehehe

    ReplyDelete
  10. cantiklah kek birthday ilham...

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK