nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Wednesday, September 28, 2011

wordless wednesday- Koleksi duit Raya..

hari ni last syawal..
semalam buat kiraan colection berapa RM duit Raya anak2..
alhamdulillah semuanya RM937.00
sepatutnya mesti dapat genap, sebab anak dua kan..
kenapa tak genap..???
Tihah telah menghilangkan 3 keping sampul rayanya yg RM10+RM3+RM5
sebab de 3 sampul jek yg tak de pair dgn ilham punya...
ku anggap sepatutnya jadik RM955..

apapun Alhamdulillah...
mak genapkan dengan duit mak jadi RM1000,
dua bahagian , sorang amik RM500 untuk akaun YIPEE anak2 mak...
jangan risau ok..
mak akan memegang amanah korang dengan baik...



macam tak wordless jek kan...hehehe


10 comments:

  1. ye la...aku pun tak kira berapa duit raya anak2 aku dpt...balik nnt nak kira jugak la...

    bagus ko buat n3 mcm ni...kalau tak aku lupa nok...

    ReplyDelete
  2. wahida- tu arr, aku pun memula terlupa, risau termasuk poket sndrik jek nanti, kalau beli barang umah, bawang ke pe ke, xpe la gak kan, nih duit raya anak2 gi terbeli lipstik sendri pe cito nanti....hehehe..

    langkah yg baik, aku cepat2 g bank simpan...

    ReplyDelete
  3. Wahhh seribu banyak tu.. Kak ida pun tak kira berapa duit anak2 kak ida dapat sbb diorang terus masukkan dlm tabung.. nnt nak kena check jugak ni hehe

    ReplyDelete
  4. byk tuh wei... anak2 eB skit sgt2 :)

    ReplyDelete
  5. mak dara- ok la tu masukkan dalam tabung, anak2 sue tabung pun xde..suma sumbat dlm handbag tihah jek..hehehe

    ReplyDelete
  6. eB- alhamdulillah, pencapaian tertinggi rasanya setakat nih...semoga semakin meningkat..hehehe

    ReplyDelete
  7. moga bertemu pada ramadhan dan syawal tahun depan. insyaAllah...

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah rezeki anak anak kan..... tahun ni my lil aisha kurang dpt duit raya coz kami kurang berjalan.. tapi rezeki ttp ada..

    ReplyDelete
  9. byk jugas budak2 tu punya duit raya ye.....alhamdulillah rezeki...

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK