nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Wednesday, September 21, 2011

wordless wednesday- kalau aku jadi hantu

aku ke maya karin yg lg menakutkan...???

28 comments:

  1. perghhhhhhhhh menjadiiiiii.. buat mcm mana tu.. kak ida pun teringin jadik hantu gak hahahaha

    ReplyDelete
  2. K.ida- ntah sue pun x tau , kwn yg buatkan..dia mmg teror berseni bab2 art nih...

    ReplyDelete
  3. takutnya..ngerinya..tak boleh tido malam ni

    ReplyDelete
  4. Hahahaha....takleh bayangkan macamna...hahahha...

    ReplyDelete
  5. Jadi hantu pun tetap cantik dan anggun...itu lah isteri saya

    ReplyDelete
  6. dagu tetap runcing... hehehehe

    ReplyDelete
  7. mejar zainal- tenks yang..tp kalau mlm nih abg bgn2 tgh2 malam muka sue gitu mcmne..??hehehe

    ReplyDelete
  8. NM02- kebetulan, time tu x nmpk lak double chin aku..hehehe

    ReplyDelete
  9. heart attack aku? hiii hi hi hi ;p

    ReplyDelete
  10. bunga-. nanti malam akak dtg cekik bunga..hihihihihi..:)

    ReplyDelete
  11. ni kalau masuk contest fright night ni sure menang heheee

    ReplyDelete
  12. nana- ada ke contest gitu, kalau ada nak masuk larr..

    ReplyDelete
  13. cam kuntilanak...hahahhahaha..cun ksu...

    ReplyDelete
  14. miza- kuntilanak xpe..suster ngesot taknak..penat weh nak ngesot..

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK