nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Tuesday, September 27, 2011

TUTORIAL BELIT2 TUDUNG SHAWL...

 As salam kengkawan...

kita bersiaran lagi dengan satu lagik segmen cara2 membelit tudung shawl...

eceh,, skema kan... nak ajar cara pakai tudung, sure la kena skema...

aku bukanlah org terbaik, utk ajar cara pakai shawl pun,
aku sendiri pun baru2 belajar..
tp bila aku jenjln kat luar, aku tgk ramai org yg mempraktiskan belitan ala2 syiria tu,
so, aku pun mencubanya di rumah..

belasah...



verangannn




basic dia ialah cara nak melilit bahagian leher nih...



sorry kalau muka aku pucat lesi,
nih la disebalik tabirnya..
nak tidur dah beb,
ngan baju kelawar, masih sempat lg Verangan Verangan...
huhuhu


dan geng,
buat yg nak tahu cara melilitnya,
klik kat sini ek..
tutorial nih dibuat oleh cik adik manis jejari runcing..



leh ikut cara elia nih, senang jek...
cuma malas atau idak jek nak membelit pepagi time nak gi kerja,
at last, tudung segera gak yg dipilihnya nantii...
kan...hehehe

11 comments:

  1. shanteeekk..
    verangan tak salah kan.. heheh
    neway, tq for sharing..
    leh la cuba2 lilit gak.. heheheh

    ReplyDelete
  2. aku tak reti. penah cube sampai lenguh tangan. hahaha

    ReplyDelete
  3. NM02- at last tudung instant gak yg hg capai kan..????hehehe

    ReplyDelete
  4. nampak mcm senang nak pakai.. tp bila dah lambat tu mmg sauk tudung ikin jugak... he..he..

    ReplyDelete
  5. chichi- rasanya nih mmg diambil dr idea org arab gak nih kan..

    ReplyDelete
  6. eB- eh, xleh ke bukak link yg aku bg tu..???

    ReplyDelete
  7. itulah perempuan namanya...suka berangan

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK