nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Thursday, September 22, 2011

Soklan untuk orang bangang...

Soklan Bangang Yg Buat Org Bengang !! Ggrrrrrr !!




1)bile org npk ko baring tutup mate

s: ko tidur ke?

j:tak la,aku training mcm mane nk mati nnt.

...

2)Imagine ko bwk tv ko yg rosak jmpe technician suro repair,die msti tnye gak:

s: nk repair tv ke?

j:tak la,aku bosan! so sje aku bwk tv ni jln2.



3) time ko bgun tido,terus si bodo tnye ko:

s:ko da bangun?

j:ish,aku tgh tdo smbil jln la bodo~



4)kwn ko call phone umah ko:

s:mne ko?

j:sini,kt bus stop!!!



5)diorg nmpk ko kuar dr bilik mandi basah2:

s:ko bru mandi ke?

j:mana ade,aku jatuh dlm lubang jmban td!



6)ko di dlm toilet,pintu berkunci,ade gk org ketuk pintu n tnye:

s: ada org x?

j:(*suare kiut) mne ade org!! taik yg bercakap ni!!!bikin panas itu soalan!


realiti okay....hahahahaha

8 comments:

  1. haha.. memang soalan bangang tapi itulah realiti.. yang part last tu saje nak je panggil, nak confirmkan ada org tak dlm toilet tu. hehe

    ReplyDelete
  2. Teringat ketika WuMing masih belasan tahun dulu... Memang macam tu laa WuMing jawab kalau ada soalan macam tu..Dulu laa...

    ReplyDelete
  3. wuming- aku x penah wat lg..tetiba rasa nak nakal lak, nak try buat kalau de kengkwn yg tanyerr..hehehe

    ReplyDelete
  4. ko marah ker tuh? ha ha ha.. tp klakar la plk aku raser ;p

    ReplyDelete
  5. eB - weh, aku pun copy jek nih..tp klaka kan..

    ReplyDelete
  6. haha...klaka giler jawapan2 pada soalan bangang tu...

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK