nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Monday, September 12, 2011

Selamat Hari Raya 2011, part two...

bersiaran semula cerita pasal raya..

sambung dari yang nih

mood mengupdate..kemari lah kamooo..fuhhhhhhh

ok..stat...

nih cita raya kedua dan seteruss nya..

still in JB..


menjejak dari rumah ke rumah..
abah dan anak, sama tak..???


@ umah cik som...
ngan Tihah dan anak2 sedara
disebabkan yg berada disekeliling ku kecik bebenor..
daku kelihatan seperti laksaksa gorgon disana..
huhuhu



like this Pic so, much..
combinasi Nazirah, Daku dan Tihah..

apa..???
tudung raya kedua, still yang sama ngan raya pertama..
cuma bezanya, raya pertama aku pakai yg coklat kedepan,
raya kedua pakai pink kedepan..
dasar malas nak iron tudung sebenarnya..
main terjah jek amik mana yg sempat...



Mangsa-mangsa kelaparan pelarian somalia..



dan nih di raya ke berapa ntah..kami dah balik KL..
raya di umah makcik2 @ bandar einstet..
Tihah buat muka Noty sbb kena paksa amik gmbr sedondon...huhuhu

motif tunjuk gambar nih, sbb baju kemeja kami sama...
hehehe



ok..
bukan setakat baju raya pertama jek kena sedondon ok..
baju kemeja pun harus lah sedondon jugak..hehehe



dan dimalam raya keberapa jugak..


budak2 moden main bunga api kan..
nak main, tapi takut2..
keras jek pegang bunga api tu..
kejong jek pegang..
kalau zaman aku dulu..
elok terbakar jek bunga api tu,
mulalah terlompat2 aku berpusing2 menari kegirangan...




kejong la dia pegang sampai la bunga api tu abis terbakar..



aksi kejong lagik..



takut2 jek nak bakar..



smile...:)


ok itu sajek..
foto raya kali nih x byk sgt..
mood raya borak2 bagai kak nam sampai lupa betapa pentingnya shooting tu...


sorry la ek kalau korang poning ngan entry caca merba aku kali nih...
otak aku pun ada skit weng arini...
taip jek apa yg terlintas..



Lusa nak gi Genting Hingland..tak sabarnyerr..
tu kepala dok ting tong ingat genting dan bercuti jek nih..hehehe




6 comments:

  1. kamu...

    tak wat open house ker?

    hehehehe

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Raya..
    Maaf zahir dan batin..
    Meriahnya beraya kat sana..
    Mesti seronok kan..

    ReplyDelete
  3. NM02- teringin buat tu ada..tp umah kecik bebenorr, 2 family datang pun dah x tau nak dok mana... nanti la ada rezeki aku pindah umah besar skit leh la wat..:)

    kamu buat kerr?? kalau wat jemput ek..hehehe

    ReplyDelete
  4. jamiel- raya mesti seronok..selamat ari raya gak..tenks ye..:)

    ReplyDelete
  5. aku dah lama nak ckp benda ni...ko ni ada iras2 noreen noor la nok...

    muka cantik dan seksi...

    ReplyDelete
  6. wahida- larr noreen noor..?? ok gak dier cantik..hehehe

    tenks nok..aku ni biasa2 jek kalau hg jumpa kat luar... kat gmbr jek kot, maybe faktor pembiasan cahaya..hehehe

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK