nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Monday, September 12, 2011

Layan miss universe

tetiba, sejak dr tadi aku dok layan tgk contenstants miss universe..

aku mmg dr kocik lg suka bebenorr tgk miss universe..

aku kalau cita2 verangan gitu mmg aku suka sgt larr..

verangan bagai muka aku pun turut tercalon disitu...hahahaha

tp sejak kawen nih, asben aku tak berminat bila aku bukak jek anugerah miss universe nih..

jap jek, dia tuka channel lain...

tp nasib baik gak kan....

sumanya seksi2 siut....selamat mata asben daku...

aku paling admire badan2 mereka yg cantikk gilerr beb...

tambah2 dengan kaki yang panjang ala2 barbie...

ngape la aku idak selansing gitu...

dan tahun nih malaysia hantar Deborah Henry..alahaiii cantiknyerr orangnya, mcm pelakon hindustan...



pakaian pun nak ala hisdustan dah...


cantik kan..:)


korang nak tengok peserta2 sedunia layan kat sini ek...




Tapi, pembaca lelaki amatlah tidak digalakkan melihat okay..terutama yang poasa..susut  poasa korang..

10 comments:

  1. cop3... rasernyer u lagi cantek :)

    ReplyDelete
  2. Ala...sue bdn mcm skrg pun, abg sayang gak...takut nanti kalau badan cantik lagi banyak dugaan.

    ReplyDelete
  3. Mohd. Taufiq- yeke abg..tenks ye..muahhhh abg...

    ReplyDelete
  4. dulu layan gak miss univers nie.. sekarang dah kawen, tadok doh.....

    ReplyDelete
  5. cewaahhhh...tambah kembang la ksu tu....

    ReplyDelete
  6. aku dulu pun suka tgk program mcm ni nok..perasan aku yg ada kat pentas tu...haha!!

    ReplyDelete
  7. mas- tu arr, skrg layan kat internet jek..kat umah asben kawal remote..hehehe

    ReplyDelete
  8. wahida- yes, yg bab berangan kita di pentas yg mahal tu..:)

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK