nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Monday, September 19, 2011

Jadual cuti sekolah 2012

as per request my blog geng NM02

dan buat geng2 sekelian yg dok mencarik jadual cuti sekolah 2012

aku tau ramai mencarik dan berdebar2 nak beli tiket air asia rabu nih kan...


korang boleh la klik pada link kat bawah nih untuk plan percutian tahun depan ye...




aku tak sure kesahihannya,
 tapi sejak bertahun mmg link nih la aku guna untuk plan percutian keluarga kami...

so, pe lg, print satu sorang then leh tampal kat partition opis korang ek...


buat NM02- psttt, hg nak bercuti di mana oit,...????

11 comments:

  1. muahahahaha.... tu ai suker yu

    ai dah skodeng smlm, mmg ini le ai tgk tapi tak pasan 2012 punyer. ai pasan 2011 yg tulisan biru tu

    bengong kan

    ooo.... perancangan mmg banyak.. dapat atau tidak ni yg tak tahu...

    ReplyDelete
  2. salam kenal dari akak

    akak punn curi link tuu ekekke .. x sabar jugak nak tgk nie :)

    ReplyDelete
  3. Saya memang mencari thanks for the info...


    http://www.sinarraudah.com/2011/09/kisah-adik-nur-alia-nabilah-dari.html

    ReplyDelete
  4. ieda- salam kenal gak..keep friend ek..:) jom akak kita menkaji jadual tu..hehehe

    ReplyDelete
  5. eB- daku tgh dok berpikir2 nak gi mana lg nih..hehehe..sok kan air asia tambah stat dr 0..:)

    ReplyDelete
  6. bolehlah plan cuti awal2 utk thn depan

    ReplyDelete
  7. munna- tu larr..ramai yg carik sbb nk book air asia..:)

    ReplyDelete
  8. bestnya.. tapi nak gi mana ek tahun depan.. hehehe...

    ReplyDelete
  9. sue- nak penoh dah tiket flight, eh aqil kecik lg, sue tak yah guna jadual cuti skolah pun xpe..main belasah jek gi bila pun..:)

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK