nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Wednesday, August 17, 2011

Wordless Wednesday## - Keriduan yang Tak Terbendung




NUR FATIHAH AMNI - 26 DISEMBER 2005

5 HARI SELEPAS DILAHIRKAN

 

Setahun- Budak Bambam






















video



dan
Sekarang...



Ohhhhhh, Nur Fatihah Amni betapa mak rindunya pada kamu semasa bayi..
Terrrlalu rindu...
Teruslah memberi sinaran kepada hidup kami...


14 comments:

  1. anak2 mmg cepat membesar kan? aku pun rindu masa anak2 aku baby lagi...hehe...kalau tgk balik gambar dorang masa baby mmg aku rindu all the sweet memories tu...huhu..

    aku suka tgk anak ko masa setahun tu....tembam!!

    ReplyDelete
  2. "masa sememangnya terbang"

    tajuk entry koi 2 kang.. dah siap taip tunggu nak publish jer.. macam lebih krg sama intipati kita hehe

    ReplyDelete
  3. wahida- kan..aku kekdg melelh air mata bila tgk gmbr anak2 baby..keletahnya..adush...sweet memories tul..

    mmm, mana tak tembam..tak berenti mulut nak makan jek..hehehe

    ReplyDelete
  4. LidaRahim- mcmne kita ada naluri yang serupa nih..??adakah kerana kita pernah memegang tugas kewangan BUBPK..??hehehe.. takpe, cuma ayat linda jek yang skema skit..hehehe

    ReplyDelete
  5. kecik2 da pandai pegang stereng kete ye...hehe..comey gitu

    ReplyDelete
  6. Rindunya tengok video budak mata besor tu...

    ReplyDelete
  7. abah khalisha- bdk2 nih pantang kalau abahnyer isi minyak, sibuk la nak duduk tmpt abah nye..berebut2..hehehe

    ReplyDelete
  8. taufiq- tu la abg..rasa mcm nak terjun je dlm video tu gomol2 dia..sue tgk video tu sampai menangis..menangis rindu...

    ReplyDelete
  9. NM02- sama la tu bambam perut muncit..tp dah besar kurus dah dia..

    ReplyDelete
  10. mas kecik cute.. dah besar cantik dan manis.. akak pun rindu sgt dgn wajah anak2 time baby dulu..

    ReplyDelete
  11. hanis azla- rindu kan..tak tau mcmne nak ckp rindunye..nanti bila depa dah besar2 remaja lg la teringat2..

    ReplyDelete
  12. Posting sue yang paling abg suka & tak jemu2 tengok...

    ReplyDelete
  13. abang- tgk gmbr dia no.5 tu, dia tersengih lebih sbb time tu abg tgh wat tiger dkt dia..tak tau nak lari kemana terus berdiri kat baby coat tu..

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK