nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Wednesday, July 27, 2011

Wordless Wednesday## - zomba..???


Macam-macam usaha perlu dilakukan agar si kertu 30-an nih setanding dgn 'rumaja'17-an


Zamba kertas..????



Zomba orang minyak...?????



Zomba Tulen..????


dan
wajah sebenar zomba disebalik topeng....


tak anjal lg tak tau larrrr...huhuhuhu

p/s: suma gmbr2 di atas adalah bersama pakaian rasmi kebangsaan negara belinda
baju kelawar....

13 comments:

  1. chichi- takde maknenyerr halus mulus, kena berusaha lebih gigih lg tu..hehehe

    ReplyDelete
  2. wah.. rajin pakai benda2 cam ni eh.. linda pakai apa? su bab2 pakai ni mmg mls skit, pakai cleanser je, tu pun ikut mood. hehe

    ReplyDelete
  3. oo patut ler muka mu halus mulus gitu... sebab rajin buat benda2 nih... hmmmmmmm harus buat contoh ni

    daripada,
    insan yg terkadang rajin tapi termalas sokmo!

    ReplyDelete
  4. ko rajin jugak pakai menda alah mcm ni...aku? mmg malas!!

    ReplyDelete
  5. sue- linda mmg suka pakai menda alah nih, sbb ada satu2 tahap mcm muka panas..so, bila pakai, lega dan sejuk rasanya, linda pakai brand murah jek..nanti linda update apa brandnya..

    ReplyDelete
  6. bunga- takde nyer halus mulus pun..hehehe

    ReplyDelete
  7. LR- tp kekdg ikut mood gak..hehehe...tp sedap pakainya..sejuk jek muka..

    ReplyDelete
  8. wahida- aku de mood gak sebenarnya..
    hehehe..ada mood nak melawa kemain lg, kalau xde mood, lantak la ngko muka weh..hehehehe

    ReplyDelete
  9. 30-an dah kita yerkkk bell...heheheee... tapi aku yakin masih muda jelita anjal gitu macam zaman kanak2 ribena dolu2!!!!hehehheee

    ReplyDelete
  10. liya- tu lar, kekadang aku pun masih berasakan yg aku seperti rumaja sbb kekadang aku pun tergedik2 seperti mereka jua....hahahaha..rindu la dkt hg....

    ReplyDelete
  11. opsss..ayat aku tu tertinggal satu words la bell... tapi aku yakin KAMU masih muda remaja anjal .... hehehheee..tertinggal -KAMU-!!!
    yeaaa...miss u too...

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK