nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Tuesday, July 5, 2011

jawatan kosong- Airasia memerlukan pramugari..nak apply tak kamu..???

???rajin lak aku membantu airasia nih ek...

mungkin sbb hajat nak jd pramugari dulu tak jadik kot..hehehe (pernah ke berimpi gini kamu..???)


boleh tgk di link ini..



Want to paint the skies RED with us? Then join us as AirAsia Allstars! We are recruiting Flight Attendants!




Absolute essentials :

- Outgoing, fun personality

- Inexhaustible smiles

...- Boundless energy

- Genuine interest to serve people

- Fluent Spoken English and Bahasa Malaysia

- Good communication skills



Requirements :

- Male/Female (Malaysian)

- Age between 20 to 35

- Height: minimum 157cm, maximum 170cm barefoot (for Female)

- Height: minimum 170cm, maximum 180cm barefoot (for Male)

- SPM with credit in English and Bahasa Malaysia or equivalent



Submit your application to:jobs@airasia.com NOW! Only successful candidates will be notified :-)
 
 
______________________________________________________________________
 
so..??
mcmne kengkwn..??
jom join geng nih...
 

aku nak join..???
tinggi dah lebih..
tapi berat..???
waduh2...
susahnya nak langsing semula...



dapat selansing ini pun jd la



payah..payah...

nak lansing mcm minah nih..
minah mana ntah nih.,,


kalau nak lansing,
sila amalkan gaya hidup sihat ok...



makan epal sehari sebijik...
jgn makan nasik...
pastu leh la apply pramugari kat atas tu...
hehehe

dah..dah..aku merapu....

sesiapa berminat leh la apply...


p.s:  Kredit to model a.k.a adikku..
Buat Adik ku MIZA..
maaf aku guna gambar hang sebagai model lansing
sbb daku dah tak selansing seperti mu lagi...hehehe

14 comments:

  1. mommie tak bleh, tak cukup inci..
    sobsobsob.. ;-/

    ReplyDelete
  2. leily- sama larr kita..de jek yg x cukup syarat..hehehe

    ReplyDelete
  3. aku dulu masa zaman bujang cukup minat nak jadi stewardess, tapi boypren tak bagi..nyampah!

    la ni tak yah la dah, badan pun dah terlebih saiz...hahaha!!

    ReplyDelete
  4. hahha..mmg xlayak lansung bunga ni,.hahaa

    ReplyDelete
  5. saya nk..tapi umo x cukup,pastu gmok plak tu,pastu pendek??pergh memang xlah kan!!!xpe dalam tempoh 2 thn..target nk diet..ape??mkn apple sebijk sehariXD

    ReplyDelete
  6. dulu teringin jugak..sekarang nak teringin jadi pramugari pun malu hehe

    ReplyDelete
  7. wahida- boypren jeles tu kang jd pramugari, makin meletups ke ba booommmm..hehehe

    ReplyDelete
  8. bunga- xpe bunga..kita sama2 tak layak..:)

    ReplyDelete
  9. anon- hehehe..xpe, jom kita challange, mkn apple 1 bijik sehari..bg kurus... tp epal jek tau, jgn epal beserta nasik beriyani tau..hehehe

    ReplyDelete
  10. mama aman- jgn malu, smart pe pramugari, stylish gitu..:)

    ReplyDelete
  11. cmne na apply pramugari? nak sangadd .plizzz

    ReplyDelete
  12. hii asmira, tantang jawatan pramugari tu akk x sure sekarang ada bukak tak lg jawatan tu..cuba asmira try tanya dkt facebook air asia...guna link nih ye..gud luck yang..:)

    https://www.facebook.com/AirAsia

    ReplyDelete
  13. can i get job in air asia as a aeroses???

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK