nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Thursday, July 28, 2011

Alhamdulillah mewakili Fatihah...

tadi masuk opis, dpt call dr PA opis lama aku, laylah, tenks lala busyuk.....
'akak, de surat, rasanya surat keputusan sekolah fatihah'...
mai amik cepat...

aku dah berdetup detap dah jantung...
seperti post aku yg dulu...
aku suspen...

sbb bukan senang nak diterima masuk ke sekolah ini...
dari beratus2 yg mohon hanya beberapa student je yg diterima...
tu pun kebanyakkannya anak orang2 hebat, dato'2 tan sri2..
dibanding dgn aku ni sapa je la kan..
duduk pun umah flat kocik, naik keta kemetot...

dalam ati berdoa,


Alhamdulillah
Fatihah diterima masuk



Nur Fatihah Amni @ Sekolah Kebangsaan Convent Bukit Nanas


so, esok kena ke sekolah,
isi borang,
tgk sikit keperluan akan datang
apa yg diperlukan oleh sekolah,

aku ada dimaklumkan yg sekolah ni
waktu sekolahnya hanya 4 hari
1 hari lg hari kokurikulum tetiap minggu,
dan mandarin dan arab juga wajib...

so,
buat fatihah
kakak blaja rajin2 ye,
mak dah pilih enviroment terbaik buat kakak,
harap kakak akan berjaya...
senang atau susah payah kakak,
kita akan melaluinya bersama...
aminnnn...




dah besar dah anak mak...


mak sayang kakak...






22 comments:

  1. slmt bersekolah tihah.. tahun depan kan? kejap je dah darjah 1 :-)

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. wahida- ada jugak bdk yg family biasa2 mcm aku nih...xpe la, yg penting sekolah tu akademik dia sgt baik, harap enviroment akedemik tu dpt pengaruhi fatihah..:)

    ReplyDelete
  4. suliana- tu lah sue, slalu tringat2 saat meneran dia kat labour room, boleh bayang lg muka tihah bru lahir..kejap je dah skolah..

    ReplyDelete
  5. Tihah ur first kids??? Means baru 5yrs ke Bell? Anak aku dah standard 1..lagik la aku terasa tua...hehehheeee

    ReplyDelete
  6. alhamdullilah..

    suka hati kak ayu bila fatihah terpilih..
    syukur...

    ReplyDelete
  7. goodluck che ah ! waaa dah besar dah adik amir sorg ni !

    ReplyDelete
  8. liya- aah 1st kids, tapi dia dah 6 taun..next year masuk skolah dah lah...means anak hg tua setahun dr tihaha... mmg larr, aku lg muda pe..hehehehe..eceh..eceh...

    ReplyDelete
  9. citarasa rinduan- tenks akk..linda pun rasa lega sgt..

    ReplyDelete
  10. amer- tu larr..smlm pun ksu dok renung muka dia, rasa mcm baru jek dok kendung dokong dia time bertatih dulu..:)

    ReplyDelete
  11. wooo... convent tu. sekolah ank org kaya kekdahnya @_@

    ReplyDelete
  12. tahniah fatihah...dah masuk sekolah sume student gugurl ni..jgn gi jengok2 sekolah boboy kat sebelah plak ye...jgn gatal2 cam mama dia..hikhik

    ReplyDelete
  13. irma- xpe, nanti ilham akk bg masuk skolah sebelahnya, kalau kakak dia gatai2, biar adik dia pi piat tlinga dia...eh, mak dia baik pe..suci jek mata..hehehehe

    ReplyDelete
  14. bestnya dpt sekolah kat situ.. terfikir gak nak hantar damya.. tp macam susah nak hantar amek jer huhu

    ReplyDelete
  15. LR- mmg jam pun ke situ, tambahnya bila pudu dah bukak blk..lnda pon nanti gi amik dia ngan moto jek senang...

    ReplyDelete
  16. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  17. salam, TAHNIAH BUAT FATIHAH,i ni SL(silent reader)dok baca pasal SBC kindy, nak masukkan anak i thn depan, satu lagi,mcm mana u boleh dptkan sekolah CBN ye? i susah hati tengok skool2 kat setapak ni, bkn apa i suka berbilang kaum...mcm bendera Malaysia...share info dgn i pasal SBC n CBN boleh...TQVM

    ReplyDelete
  18. anon- hii, u ada Facebook tak..??kalau ada add i, kita chat kat FB..ramai gak yang tanya i pasal SBC dan CBN, senang kalau chat kat FB..

    SBC mmg bagus, i mmg syor kan, anak i yg lelaki pun akan masuk tahun dpn..dan mmg sbb i susah ati ngan skolah kat setapak larr, i merata carik solah yg biar dia campur2 bg brani dan confident skit..:)

    add me Belinda Adzmi at FB..

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK