nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Thursday, June 23, 2011

siapa juara Maharaja lawak..??

korang tengok tak..?? aku mmg peminat setia...:)



bagi korang siapa yang layak menang..???


jozan..???



sepah..???



nabil..???


jambu..???


ramai meramalkan JOZAN,
tapi harus ingat, antara semua,
hanya SEPAH yang belum masuk bottom 3..
yang lain suma dah pernah..


dan JAMBU juga pernah buat kejutan
taiko abis buat beberapa minggu yg lepas...

dan NABIL yang mmg terkenal ngn lawak2nya yg up to date..
isu2 semasa yg trendy...

aku hope JOZAN atau SEPAH...
asben aku pun sama rasanya..
Mak aku mmg dari dulu peminat NABIL...
tapi aku tau TIHAH mmg hope abis ngan NABIL nyer..

tau tak korang aku pernah VOTE NABIL sebab minggu tu aku tgk tihah excited giler ngan NABIL..
sampai nak terterlelap depan TV,
dgr suara NABIL, cepat2 bangun dan segar balik
mcm org bru lepas tgk boyfriend nyer...


apa kata uoll geng..???


p.s: Atok..Atok.. Dafi puasa tak Tok.....hahahahaha

6 comments:

  1. hehe.. klu su agak2 jozan la kot.. nabil kadang jadi kadg tak jadi. sepah pun blh tahan.. yg penting jozan dan sepah tak pernah tak kelakar..

    ReplyDelete
  2. xla sis semua pernah berada di bottom 3..dulu masa minggu kedua mula minat jambu, jozan n sepah..tapi sekarnag jambu cam xdapat nak buat bunga gelak..sekarang sokong jozan n sepah..

    ReplyDelete
  3. munna suka jozan dan sepah....

    ReplyDelete
  4. hi...thnx for being my follower...so comel la anak u....keep in touch ya :)

    ReplyDelete
  5. sue- yezza..sepah ngan jozan, x pernah lansung x kelakar..

    bunga- eh penah ek, sepah bottom 3 masa minggu bila ek..x prsn lak..

    munna- cayalah..kita geng...

    ReplyDelete
  6. sha.as- hai.. stat tertgk u bila u komen kat blog mek chu ngan papa jit nyer..hehehe..ok geng..keep friend..:)

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK