nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Friday, June 10, 2011

Day 2 – A photo of yourself a year ago

teruk tau..aku nih x aci..sepautnya 1 photo a day..tapi semalam aku xde mood nak update blog.. so, xde la a day nyerr..

apa cabaran arini.. setelah day 1 terlangsai???

Day 2 – A photo of yourself a year ago


dok carik2 gak...
 
ok kot ek..byk sbnrnya gmbr yg aku nak boh kalau leh... tapi dah namenyerr pun a photo kan...
 
taraaa..
ini gambar yg aku pilih...
kenapa..??
walaupun aku kelihatan berdouble chin
tapi aku suka gambar nih...

situasi :
time balik kerja, tengah tunggu asben amik...
sbb tu muka dah pucat dan x semenggah dah tu..
knp suka ..??
sbb aku berblazer dan nampak clear nama aku..
BELINDA
dan jugak nampak logo JPS kebanggaan ku tu kat belakang nyerr..
terasa korporat yang santai lak kan..
hehehe

so, settle cabaran arini...

apa esok ye..??






Day 3 – A photo of someone you love

Day 4 – A photo that makes you happy
Day 5 – A photo of you making a funny face
Day 6 – A photo of a former crush
Day 7 – A photo of you and your best friend
Day 8 – Your most recent photo of you
Day 9 – A photo of you have taken
Day 10 – A photo that makes you laugh

2 comments:

  1. cantiknya isteri saya....

    ReplyDelete
  2. anon- abg ye... tenks yg.. abg pun ancem..:)

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK