nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Thursday, June 16, 2011

@ dapur sarawak restoran milik Mahmud ali basha

salam bersiaran pagi..

makan dimana lunch karang..???

semalam daku pergi tempat baru..tempat/restoran tu dah lama dah dibuka,
daku jek yg bru try restoran nih..

asalnya kwn daku si widya tringin sgt nak mkn mee kolok..so, aku suggestkan kat diamond square, Gombak mmg ada kedai pelakon mahmud ali basha nih, sbb aku dok lalu nak gi keja mmg nmpk tetiap ari...


so, td, kena lak Datin Mahani pun xde appointment pe2..so, daku jom jalan jek larr...



Dapur Sarawak...
selalu jalan depan jek, akhirnya daku singgah jugak..



menunya...


makanan biasa dan makanan sarawak ada..



mi kolok their signature...murah jek
sedap..x puas makan..rasa mcm nak semangkuk lg..hehehe


air limau pilihan daku..



laksa sarawak pilihan Datin Mahani...sedap...sedap dr laksa shack nyer..



ni lah mi kolok..bagus utk org diet mcm aku nih..hehehe



dan magik..kejap ada..kejap xde...




muka-muka puas ati makan..
widya dan datin mahani..



daku sengih lebih, sbb suka...
aku pakai bawal beb...



pecal....pun licin...


sebenarnya time lunch nih, ada lauk pauk jugak..
mengamcam jiwa jugak lauknya..
mcm2 ada, ikan bakar, ulam-ulaman.

aku lupa amik gmbr lauk2

yg nih aku kredit dr google..


antara lauk pauknya...


dan daku x serik..akan datang lg...
Datin mahani pun siap berkira2 nak ajak cik abgnya gi mkn mlm nih lak...

dan daku,
bestnyerr kalau kalau cik abg aku nak try mkn disini...
susah skit, sbb si dia x minat mkn mee2 suma...
tp nasik pun byk tu..:)

pe lg kengkwn ..jom lah...

nak carik lg kedai mkn yg best, glamour, sedap tapi murah mcmnih...


4 comments:

  1. assalam.. thanks for d info.. new in town & mencari mee kolok di kuala lumpur.. ehehe

    ReplyDelete
  2. emmie- ok..:).. dia mengarah ke jalan gombak tau... x jauh dah dari bulatan pahang tu... try carik kat google map... :)

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK