nuffnang

nuffnang

Followers

online user

Thursday, May 12, 2011

tagging botol susu

macam pelik jek kan...tangging botol susu pulak...

tapi kalau ibu2 yg anta anak ke nursery, sure buat nih,
nak bagi botol susu tu tak tertukar ngan kengkawannya...
so tulis lah nama anak2 kat botol tu...


tapinya kebanyakkan ibu2 termasuk daku dulu just tag pakai marker pen jek...
pastu basuh barang 5-6 kali mula ilang tulisan tu,
pastu tulis la lg kan...


aku dapat idea nih dari member blog jugak, tapi lupa dr siapa..


tempah Stiker

Fatihah Amni...x bubuh Nur sebab x muat...


de tak kat tempat korang nyonya2 bukak gerai kecik wat stiker mcm nih...???
kalau area KL yg aku tau, wangsa walk mall ngan tesco ampang...


Ilham Zafran..x bubuh mohamad gak...

murah je beb...
RM 8 dapat 100 stiker..
kalau de duit lebih leh la letak kartun2 atau gmbr anak itu sendiri....
daku xde duit lebih...
tu yg nama jek tu..hehehe



botol air tihah...
walau dah basuh berkali2 stiker nih tetap tak tertanggal...


botol susu ilham...
elmo..elmo..ilham..ilham...



tetiba de gambr bebudak nih kan...
tak adil la kan kalau sebut2 nama
tapi tuannya tak de...



ok la kan....macam-macam ..hehehe

5 comments:

  1. su plak pakai salotape putih tu je. tu utk botol yg smpn susu beku dulu. skrg, dah tak letak dah. hehe. bagus juga idea ni kan, blh lekat je kat brg2 aqil :-)

    ReplyDelete
  2. eh suka lah idea ni.. saya pun dok lah tulih2 kat botol air.. lepas ni nak gi tempah sticker gak ah..tx for the idea.

    ReplyDelete
  3. senang. kalau x habis botol, kasut semua kena kebas. mama sampai skrg pun tag nama daniel kat brg2 dia tapi guna marker la.

    ReplyDelete
  4. Itu hari ms g tesco ampang, ternampak gerai sticker ni tp x sempat nak singgah.. pastu dah plan kalu pg lg harus singgah gerai tu haha. Terus siap ke kena amek masa 2-3 hari nak siap tu? Murahnyaaa = syukerrr

    ReplyDelete
  5. sue- penah gak wat guna selotape tu, tapi lelama malas nak tulis, pastu basuh tulisan tu jadik kembang...

    lizan- hehehe..tenks..wat tau jgn x wat..sbb murah jek..


    lys- betul tu lys..ksu selalu tertukar botol ngan budak lain, x best larr rasa...

    lidarahim- jap jek kak N...5 minit jek dah siap...kak N tunggu jek kat situ, tgk2 kedai dkt2 tup tup dah siap dah...

    ReplyDelete

pendapat kwn2 amcm..???

MAI LA KLIK